Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá influencerka prožila peklo: Banda lupičů ji přepadla a i se synkem (4 měs.) spoutala

Autor: DH - 
3. prosince 2020
08:55

Instagramová modelka a influencerka So Mei-yanová prožila noční můru. Uprostřed noci se vzbudila a ve svém luxusním bytě v Hong Kongu nalezla tři lupiče. Muži ji, jejího syna (4 měs.) a chůvu svázali a odcizili majetek za téměř devět milionů korun!

K loupežnému přepadení luxusního bytu v ubytovacím komplexu v Hong Kongu došlo podle influencerky So Mei-yanové v úterý 24. listopadu asi v 11 večer. Pětadvacetiletá žena pravděpodobně udělala chybu, když v bytě pózovala v luxusním oblečení a s hotovostí v rukou. Lupiči tak šli prakticky na jisto a odnesli si deset kabelek, sedm luxusních hodinek, notebook a dva mobilní telefony v celkové hodnotě 400 tisíc dolarů, tedy v přepočtu 8,8 milionů korun.

Influencerka uvedla, že spala ve svém pokoji i se svým čtyřměsíčním synem, když ji probudil hluk v obývacím pokoji. „Když jsem se vydala zkontrolovat, co se děje, už byli uvnitř tři muži,“ uvedla žena. Policie její slova potvrdila s tím, že se muži dostali do bytu pod falešnou záminkou díky pokojské, která jim otevřela dveře. Pachatelé na sobě měli masky, měli u sebe nože a dřevěné tyče.

Pachatelé ženu, jejího syna i pokojskou svázali a přelepili jim ústa lepící páskou. Žena, která má na instagramu 80 tisíc sledujících, uvedla, že lupiči nevybíravě sahali i na jejího milovaného synka. „Jeden z nich se dokonce po odchodu ještě vrátil, chytil mě za vlasy a chtěl vědět, kde mám hotovost. Druhý mě pak praštil, když jsem mu řekla, že v bytě žádná není,“ uvedla.

Policie v souvislosti s loupeží pátrá po 3 mužích, pravděpodobně Číňanech, ve věku mezi 40 a 50 lety. Nyní prověřují záznamy z bezpečnostních kamer a další důkazy. Instagramová modelka se mezitím stále vzpamatovává z otřesného zážitku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání