Ačkoliv herečka a zpěvačka v posledních měsících neustále cvičí, dokonce na soutěži Bikini f0itness skončila na desátém místě, má strach, že ji Hynek vymění. „Zrovna jsem měla sen, že si našel někoho jiného. Ještě jsem to s ním neřešila, ráno jsem vstávala později než on, ale budeme to řešit večer. Byla o dost mladší a byla z jeho produkčního týmu. A já pořád cvičím, to může dopadnout blbě, když mi na to nic neřekne,“ prozradila v show 7 pádů Honzy Dědka.

Chtěla by dítě

A netrápí ji jenom to... „Někdy se probudím, že už nic nestihnu a nic nemám, natož pak děti, všechno je špatně, nic nezvrátím a proč jsem neudělala milion věcí, které jsem mohla udělat. Ve čtyřiceti lituju, co všechno jsem neudělala a nešla si za sny. Děti jsem si moc přála, ale zůstávala jsem v partnerství, kdy jsem na to přání zůstala sama,“ popisuje Iva, jejímž prvním manželem byl herec Luboš Veselý (59).

Ten se v říjnu objevil v televizní sérii Herec jako homosexuální profesor, kterého svedl Jan Cina (32). „Luboš je stejně starý jako moje maminka. Naši byli překvapení, protože jsem jim tvrdila, že je o 10 let mladší. Ale bylo to hezké seznámení s našima,“ popsala zpětně. „Když je nervózní, dělá humory. Takže když vešel k našim, dělal, že upadl. A pak se hodně pila slivovice, aby se to zahladilo. Manželství nám vydrželo 2 roky,“ zavzpomínala na 15 let starý první sňatek.

Brácha a ségra

S druhým mužem, komikem Lukášem Pavláskem (42), se seznámila v rámci stand-up představení, ve kterých společně vystupovali. „Já byla celá rozvedená a on je nesmírně inteligentní a milý člověk. Je to jeden z nejúžasnějších lidí, co znám,“ popsala Iva. „Vzali jsme se a pak jsme zjistili, že brácha se ségrou by se asi neměli brát. Byli jsme spolu asi tři měsíce. Byla to taková lasvegasová úřední svatba. Bylo mi asi 26,“ zavzpomínala v show na 14 let starou záležitost.

Se současným přítelem Hynkem se proto před oltář nežene. „Zatím jsme se nevzali, já jsem trošku konzervativní. Mě musí nejdřív někdo požádat o ruku, abych se vdala. Navíc já už jsem dvakrát rozvedená, jsem hodně jetá,“ dodala se smíchem.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti FTV Prima

Fotogalerie
97 fotografií