Rány se zřejmě zahojily, nebo se herec Matthew Perry dal do kupy. Z hromádky neštěstí před pár měsíci podle nejnovějších fotografií zůstaly už jen vzpomínky ve vytaženém oblečení, což zřejmě přesvědčilo jeho expřítelkyni Molly Hurwitzovou, aby mu dala druhou šanci a zkusila to s ním u oltáře. Rozchod nicméně ani jeden z nich nikdy oficiálně nepotvrdil.

Perry zdařilé zásnuby oznámil v rozhovoru pro magazín People. „Rozhodl jsem se zasnoubit. Mám to štěstí, že chodím s tou nejskvělejší ženou na povrchu planety,“ nechal se slyšet. Pár spolu randí druhým rokem, poslední zmínky o společném životě zazněly na Valentýna.

VIDEO: Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony.

Video
Video se připravuje ...

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony. Bára Horáková, Lukáš Červený

Pak se objevily zvěsti, že ho manažerka nechala. Mělo to být pro Perryho nezájem změnit životní styl; v uplynulých letech si rád takzvaně přihnul a začal docházet do léčebny, odkud ho měli kvůli oplzlému chování vyhodit. Korunku tomu údajně nasadila karanténa ve Státech, herec z filmu Můj soused zabiják o sebe přestal pečovat a jeho vzhled připomínal vandráka. Poslední fotografie ze začátku listopadu ale naznačují, že znatelně zhubl, ačkoliv šatník stále neobměnil.

VIDEO:Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video
Video se připravuje ...

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií