Dáda Patrasová si to tedy umí zařídit. S italským milence Vitem se už rok naživo neviděla, a to především kvůli pandemii koronaviru, která oběma znemožnila styk, ale přesto se prý denně slyší a vidí. 

„Není den, aby mi Vito nezavolal. Každý den si povídáme přes videochat, nebo telefon. Samozřejmě mi moc chybí a mám strach, aby se on nebo jeho otec, který je ve věku mého manžela, nenakazili. Pro tatínka by to mohlo být fatální. Naštěstí v Kalábrii na tom nejsou tak hrozně jako na severu Itálie. Kdy se konečně uvidíme naživo, nevíme ani jeden. Snad na Vánoce, nebo i dřív...,“ zoufá si Dáda. 

VIDEO: Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! David Turek

Vztah na dálku je pro oba dva těžký, ale jak zpěvačka říká, o to víc je pevnější a leckdy i vzrušující. Zatímco Vito je od ní stovky kilometrů vzdálený, tak její manžel Felix Slováček je stále v její blízkosti. 

„Vidíme se denně, kolikrát mu i uvařím, nebo si jen tak povídáme. Samozřejmě že mu i letos koupím dárek k Vánocům, jsme přeci stále manželé. A jestli budu na Vánoce sama? Tak to si nemyslím,“ svěřila se Blesku s potutelným úsměvem Patrasová. Zda o jejich dostaveníčkách ví i Felixova přítelkyně Lucie Gelemová, Dáda netuší. Ale co ví jistě, že jejich rozvod není na pořadu dne a jen tak nebude. „Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu.“

Netrvalo dlouho a na její slova o jeho častých návštěvách v jejich domě Felix zareagoval: „Nevím, proč Dáda zase začala vyprávět, jak se o mě stará. Skoro tam nechodím, jsem s Lucií, hodlám s ní být i nadále a jsem s ní spokojený. S Dádou se moc nevídáme. Z naší vily jsem si dokonce už odstěhoval i kancelář, mám ji už několik měsíců v Našem vojsku. Teď se tam stavuju, jen když potřebuju vytřídit nějaké staré papíry, abych nevyhodil něco, co budu ještě potřebovat.“

Tak jak to tedy skutečně je? Zdá se, že ani na tom se manželé neshodnou...

VIDEO: Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií