Pavlína Pořízková, která dříve patřila mezi nejvyhledávanější topmodelky a každá módní značka toužila, aby pracovala zrovna pro ni, na tom poslední dobou není zrovna nejlépe. Po skonu muzikanta Rica Ocaska (†75), frontmana kapely The Cars a také jejího bývalého manžela, se dokonce prý psychicky zhroutila. Mimo jiné i proto, že ji muzikant, o kterého se i po rozvodu oddaně starala, zcela vyškrtnul ze své závěti. Před časem se navíc musela odstěhovat i z domu, kde společně žili (a kde ho právě ona našla bez známek života).

Na sociální sítě pak dávala své fotky, kde byla často nenalíčená, často neučesaná, s šedinami ve vlasech, s tváří plnou přiznaných vrásek… Její příznivci se nestačili divit, kam se „jejich Paulina“ vlastně poděla. Pořízková, tak jak ji všichni znají a milují, se ale podle všeho pomalu, ale jistě vrací zpátky do sedla: „Po měsíci jsem se nalíčila,“ komentovala například jedno ze svých posledních selfíček slavná kráska, která se podle svých vlastních slov nyní cítí mnohem lépe. A to i díky jistým doplňkům stravy, které jsou podle jejího názoru srovnatelné s antidepresivy, ale bez nežádoucích vedlejších účinků.

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

„Moje životní situace se nezměnila. Bylo mi, jako kdybych nesla na zádech batoh plný kamenů, a musím ho s sebou nosit všude…“ posteskla si Pořízková s tím, že jí v tomto ohledu poměrně pomohl i pobyt v lázních. „Měla jsem pocit, že jsem ten batoh sundala a nabrala trochu síly. Ale den před opuštěním lázní byl můj batoh zase pevně na mých zádech. Tentokrát se ale se cítím o něco silnější, abych ho dokázala nést. A to je zatím celkem dobré,“ napsala po dlouhé době slova, která zněla poměrně dost pozitivně.

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
85 fotografií