Zaručeně nejvíc lidé v komentářích na sociálních sítích probírali fakt, že Radek je snad až příliš emotivní, dokonce snad uplakánek. Někteří ho trochu hanlivě nazývali »emočním vysavačem« či »hormonální bombou«, pro jiné to byl především srdcař. 

„Proč proboha pořád brečí? Mají trochu prohozené role, nebo má Radek vaječníky?“ nechápala například jedna divačka a další měla podobný názor. „On je namyšlený, ale nemá na co. Bez zubů, zanedbaný, ubrečený. Brečí, místo aby dávno se sebou něco dělal. Možná má fotografickou paměť, ale všeho moc škodí, i ty jeho kecy časem přestanou bavit. Má pravdu, ta nevěsta je mimo jeho ligu,“ napsala na facebooku drsně Ajka. Naopak Věrka se svěřila, že má doma také velmi citlivého manžela a vůbec jí to nevadí, spíše naopak. Přesto se našel někdo, kdo Radka rovnou posílal k psychologovi. Další divák zase tvrdil, že mu jeho novomanželka Simona jistě zlomí srdce.

„Strašnej mekota. To ji dlouho bavit nebude,“ přemítala v diskuzi jiná divačka a negativně hodnotila i vzled Radka a především jeho chybějící zuby a tím pádem trochu moc »růžový« úsměv. Podobně to viděly i další dámy. „Mně se ženich teda extremně nelibí a obavám se, že i kdyby byl chytrý až za roh tak nějaká fyzická přitažlivost a sexualita tam být musí, aby to fungovalo...a to se obavám ze u tak krásné nevěsty nebude,“ míní Tereza a hned s ní další lidé souhlasili s tím, že Radkovi chybí charisma a působí tak jako hodný 'trouba'.

VIDEO: Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

„Na první dojem .... on není ani na desátý a ani na stý. Omlouvám se,“ narážel na název pořadu divák Pavel. Naopak Simonu většina komentujících naopak považuje za velmi atraktivní. „Ona je tak strašně krásná. V některých chvílích mi hrozně připomíná Cameron Diazovou,“ rozplývala se například Veronika a nadšená byla z posledního páru Svateb také Bára. „Nádherná ženská a určitě strašně hodná, mám manžela, ale asi jsem se do ní zamilovala. A ten pán? Tomu dobrota sálá z očí.“

Mně se líbí, ale ne spolu. Radek je hodně emotivní a třeba potřeboval poznat Simču, aby si uvědomil, jak dál s životem a že nejenom na znalosti se loví ženy, ale vizuální dojem je taky důležitý. A i kdyby spolu nebyli, třeba mu to něco dá. Podle mě se však k sobě nehodí,“ zhodnotil pak další člověk a porovnal i Simonu s jinou nevěstou – Petrou.

„Simča je pohodová a žádná fňukna, jak třeba Petra, ta je teda ESO ve fňukání a negativismu, všechno je problém...mám pocit, že o sobě tvrdila na začátku, že je pohodová a že má ráda legraci… trochu si asi přidávala na vlastnostech, ne? U Simči je vidět, že situaci bere tak, jak je.“ Rozhodně to nebyl jediný komentář ohledně Petřiny povahy.

Podle Lenky třeba Petra na všechno jen »nahodila znuděný ksicht«. „Chudák kluk. On je takový divoch,“ litovala ženich Reného. „Petra je na facku a Natálie se snaží, ale sympatická zatím stale moc není . Nejlepší je Shrek a Štěpánka,“ objevil se i názor na všechny účastníky, Na přetřes ale přišel několikrát i fakt, že Radek si v minulosti zahrál v Nebezpečných vztazích, kde měl zcela jiné jméno i minulost. Někteří diváci tak pojali podezření, že jsou snad Svatby nahrané. Pár divačkám vadilo i množství reklam, které pořad provázelo. Ovšem Petra na facebooku připojila svůj pohled na celý koncept nové reality show. „No, tak z celého experimentu myslím plyne, že podle vůně a DNA lze určit velké kulové a ne tak osudové partnery. Víc nesourodé dvojice už vybrat nemohli, ale kdo ví,“ smála se.

VIDEO: Reality show stojí na konfliktu, vztah na souladu. Úspěšnou Svatbu na první pohled považuje koučka za zázrak

Video
Video se připravuje ...

Reality show stojí na konfliktu, vztah na souladu. Úspěšnou Svatbu na první pohled považuje koučka za zázrak Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií