Těsně před lockdownem v Londýně vycestovala transgender hvězda do zahraničí. Jednou ze zastávek byl i Milán, kde se měla objevit v živě přenášeném pořadu a promluvit o svém životě. Nebyla by to Jessica, kdyby své křivky neobepnula těsnými rudými šaty s výstřihem tak velkým, že se jí při zaklonění prsa drala ven.

V průběhu rozhovoru byl do talk show připojen plastický chirurg, aby k tématu častých estetických i chirurgických zákroků řekl svůj názor. Naprosto nevhodně se ale místo toho vyjádřil k samotné Jessice.

Video: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Včera (v neděli) italská talk show Non è la D'Urso oslavila mou účast speciálním rozhovorem, když najednou, v živém vysílání, o mně plastický chirurg řekl, že jsem zrůda,“ sdělila serveru MailOnline. Zmatení následované krátkým šokem Jessica rychle setřásla a chirurgovi odpověděla: „Jak se opovažuje označovat mě za zrůdu! Od chirurga jsou taková slova namířená na kohokoliv naprosto neprofesionální!“

Pro MailOnline dodala, že proti chirurgovi zahájila právní kroky. „Nikomu nedovolím, aby mě takto ponižoval. A ani žádná jiná trans žena by neměla být diskriminována,“ uzavřela silikonová diva.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
106 fotografií