Nejbolestnější část, kdy se rešila péče o dceru Miu (3), proběhla bez problémů. „Musíme spolu s Jakubem vycházet, máme totiž střídavou péči na dceru Miu, a tak se vídáme. Dnes je to dokonce tak, že když si pro ni přijede, tak trávíme společný čas na zahradě,“ svěřila Blesku modelka.

Ta však popírá, že by opět byli kamarádi. „Holkám bych dala radu, nezačínejte si nic s kamarádem, když to nevyjde, tak o něj přijdete,“ má jasno Hanychová.

Co prozatím však vyřešeno není, je majetkové vyrovnání za betonový loft s podlahovým topením, krbem, prosklenou ložnicí a zahradou s bazénem. „Už je dnes jasné, že tu zůstanu já s dětmi. Musíme si s Jakubem sednout a domluvit se na částce, kterou za něj bude chtít. Je to ta poslední fáze, ke které jsme se zatím nedostali,“ vysvětlila Agáta.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Modelce se rozhodla pomoci i její matka, herečka Veronika Žilková (59), která kvůli její životní situaci prodala rodinnou roubenku v Orlických horách. Zinkasovala za ni 6 milionů korun. „Tahle suma na vyrovnání určitě stačit nebude, ale vzhledem k tomu, že nás domlouvání teprve čeká, tak vlastně nevím, kolik ještě budu potřebovat peněz,“ uzavřela modelka, která po rozvodu začala opět používat příjmení Hanychová. 

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií