Výsledek je to možná trochu překvapivý, protože vítěz této ankety platil dlouhou dobu za „ošklivé káčátko“. Koneckonců je zrzavý, má vysoké čelo a ustupující vlasy, po svém otci, princi Charlesovi (72), zdědil i poněkud odstávající uši… a přece jej čtenáři (nebo spíše lépe řečeno čtenářky) magazínu People považují za nejvíce sexy monarchu. Nejspíše to bude pro jeho přidrzlý úsměv, pomněnkově modré oči, a také proto, že mu to v uniformě zatraceně sekne. Mnozí již jistě uhodli, že řeč je o… princi Harrym (36).

Vévoda ze Sussexu měl přitom na žebříčku pohledných šlechticů poměrně dost soků. Kromě jeho bratra, prince Williama, mezi finalisty patřil také třeba tmavovlasý elegán princ Carl Phillip (41), následník švédského trůnu, jehož manželkou je krásná modelka Sofie Hellqvistová (35), princ Felix z Lucemburska (36), hrabě z Monpezat, jehož klukovský šarm je zkrátka neodolatelný, nebo exotický princ Abdul Mateen (29) z Bruneje, čtvrtý z deseti synů (a celkem 12 dětí) sultána Hassanala Bolkiaha (74), co sociální sítě plní jedním selfíčkem z posilovny za druhým.

VIDEO: Brunejský princ Mateen je celebritou pronásledovanou na každém kroku!

Princ Harry titul nejvíce sexy šlechtice získal rok poté, co byl tím samým plátkem prohlášen Nejvíce sexy tatínkem. Tehdy porazil například herce Ryana Reynoldse (44), známého vtipálka a představitele komiksového drsňáka Deadpoola, jenž na sociální sítě dává jednu roztomilou a vtipnou historku se svými potomky za druhou, korejsko-amerického fešáka Stevena Yeuna (36), známého ze seriálu Živí mrtví, svalnatého sportovce a plavce Ryana Lochteho (36), co se pyšní šesti zlatými olympijskými medailemi, či herce a kulturistu Dwaynea Johnsona (48).

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií