K dopravní nehodě mělo dojít krátce před osmou hodinou večerní. „V současné chvíli zasahujeme u dopravní nehody osobního vozidla a tramvaje u zastávky Čechova čtvrť v ulici Generála Šišky. Na místě má být podle prvotních informací jedna zaklíněná osoba,“ uvedli pražští policisté na svůj twitterový účet.

Nehodu záhy potvrdila mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy Jana Poštová. „K dopravní nehodě osobního automobilu a tramvaje jsme vyslali dvě posádky záchranářů, lékaře i inspektora,“ nechala se slyšet s tím, že bylo nutné z auta vyprostit jednu osobu.

Toho se zhostili pražští hasiči. Podle jejich mluvčího Martina Kavky se ale nejednalo o nic dramatického, poněvadž tramvaj narazila do vozu právě v místě dveří. „Řidič jen nemohl otevřít dveře. Lehké zranění podle všeho,“ konstatoval Kavka k zásahu. „Zajistili jsme nehodu proti vzniku požáru a předali případ Dopravnímu podniku hl. m. Prahy.“ Kvůli nehodě nejezdí mezi zastávkami Levského a Nádraží Braník pravidelná linka č. 17. Dopravní podnik zavedl náhradní dopravu.
Fotogalerie
11 fotografií