Dílo s názvem Finding Freedom přináší tolik podrobností ze života manželského páru, které není v lidských silách jen tak odhadnout. Detaily jako, co si Meghan Markleová objednala k jídlu během prvního rande s Harrym nebo co měla na sobě při zásnubách, znali přece pouze oba přímí účastníci. V knize se tak mohly objevit jen díky tomu, že se o ně jeden z nich či oba podělili. To napadlo každého, kdo si knihu přečetl.

„Ani princ Harry, ani Meghan Markleová s autory knihy nespolupracovali a nikdy ani nemluvili přímo. Nicméně Meghan v té době hovořila se svým přítelem, o kterém věděla, že s autory Finding Freedom pracuje,“ cituje vyjádření Meghaniných právníků americký pořad Daily Pop.

VIDEO: Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta? Blesk TV

V oficiálních dokumentech je dokonce i odůvodnění, proč se Meghan k celé situaci takhle postavila. „Nechtěla totiž, aby se drama, odehrávající se mezi ní a jejím otcem Thomasem Marklem, dostalo na veřejnost překroucené,“ stojí také v oficiálních dokumentech.

Svému tajemnému příteli měla někdejší herečka svěřit i to, že svého otce nezapudila a nepřestala se s ním bavit, jak Thomas Markle (76) hlásá v každém rozhovoru, který médiím poskytne. Meghan se prý naopak snažila svého otce několikrát kontaktovat s prosbou, aby se k jejich vzájemnému vztahu už nevyjadřoval.

VIDEO: Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
45 fotografií