Vítězství ve StarDance má pro Dominika Vodičku tak trochu hořkosladkou příchuť. Byť se společně s Veronikou Khek Kubařovou (33) stali králem a královou tanečního parketu, vinou současné situace nestačili své panování zúročit. O kšefty, které ostatním vítězům ještě dlouho po soutěži zajišťovaly radostné vyžití díky pořádně tučným výdělkům, aktuálně panující dvojice přišla. A jelikož nehrají ani divadla a zrušené jsou i taneční lekce a kurzy, možnost tančit teď mladý tanečník v podstatě nemá. A tak si ji rozhodl vytvořit sám... Tančilo se v „katakombách“ vedle Karlova mostu, ale i přímo na něm.

„Říkali jsme si, že využijeme Karlův most, protože momentálně je Praha volná. Nikde nikdo. Navíc jsme tančili ráno,“ svěřil Blesku Dominik Vodička, který kvůli kýženému výsledku neváhal i ve studených listopadových dnech obnažit horní polovinu těla. To Eva Krejčířová ve videoklipu naopak vystřídá šaty hned dvoje. Černé a bílé. A symbolika je jasná. „V klipu Domču svádím a on se plácá mezi jednou hodnou a druhou zlou. Jak to dopadne, to bude v klipu samozřejmě vidět,“ slibuje tanečnice.

Tanečním videoklipem chtějí Dominik a Eva dát najevo, že jsou stále aktivní i v době nucené pauzy. Oba tanečníci doufají, že až pandemie nového typu koronaviru ustoupí, zúročí se jejich snaha a klip jim přinese další taneční práci. Ani jeden neskrývá, že skutečnost, že si momentálně nemohou vydělávat tancem, vede k rapidnímu ztenčování finančních zásob.

Pokud by současná situace přetrvala, oba mají jasno, kam by si šli pro výdělek. „Už jsem dostal tip na rozvážení jídla. Kamarádi z divadla už rozvážejí, takže si myslím, že od ledna nastoupím,“ přiznal Blesku tanečník, který ale doufá, že tenhle plán zůstane v rovině žertu a on neskončí za volantem auta, označeného logem známých dovážkových firem. 

VIDEO: Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička  

Video
Video se připravuje ...

Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička Kisa Císařová

Eva by nicméně pro sebe i svého tanečního partnera měla jinou pracovní náplň. „Naši klienti jsou veterináři. Tak už jsme se domluvili, že tam půjdeme dělat asistenty. Pan doktor si vezme mě a paní doktorka zase Dominika,“ svěřila Blesku zatím ještě s úsměvem drobná blondýnka.   

Fotogalerie
38 fotografií