Režisér Tomáš Magnusek (36) svěřil nevystudovanému herci hlavní roli v Bastardech 4. V době, kdy držel úhel v seriálu Most! jako popelář Franta, se ještě za herce nepovažoval a myslel si, že po natáčení zase bude hledat práci u lopaty. 

Jenže role ho tak proslavila, že mu nabídli další na Nově, a teď má dokonce i scénář k filmu. V době, kdy se většina herců bojí o budoucnost, dostal ústřední roli v pokračování legendárních Bastardů, kde si zahraje s Tomášem Magnuskem.

VIDEO: Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství? FTV Prima

Čtvrtý díl by se měl začít natáčet začátkem příštího roku. „Jsem moc rád, že Zdeněk roli přijal. A už teď jsem si v takovém malém seriálu s mladou skvělou partičkou, který jsme točili, s názvem Škola mého života, ověřil, že on funguje skvěle! Je připravenej, férovej, pozornej. Moc se na spolupráci s ním, nejenom coby režisér, ale jako jeho parťák, protože budeme spolu hrát dvě hlavní role, těším,“ říká autor scénáře, režisér i herec Magnusek.

„S Tomášem jsme si skvěle sedli a rozumíme si. On dává herci prostor, což je důležité! Na nic si nehraje, a ještě je s ním i velká legrace,“ prozradil Zdeněk Godla. Premiéru by film měl mít v zimě 2021.

VIDEO: Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá?

Video
Video se připravuje ...

Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií