V Brně, kde o víkendu čekal na první klapku filmu Přání Ježíškovi, se herci udělalo zle, a tak skončil v nejbližší Fakultní nemocnici Brno. Tam ho neprodleně operovali s akutním zánětem slepého střeva.

A protože šlo nejen o VIP pacienta, ale především o člověka, který prodělal těžkou rakovinu mízních uzlin, nechali si Bartošku raději v době covidu do pátku na JIP. A herec si péči brněnské nemocnice nemůže vynachválit.

Přestože měl podle informací Blesku možnost nechat se převézt do Prahy, odmítl. „A proč by to dělal? Je tam nesmírně spokojený. Skvěle se o něho starají. Bude tam tak dlouho, dokud to bude jeho pooperační stav a rekonvalescence vyžadovat,“ řekl Blesku producent filmu Adam Dvořák, který s Bartoškou cestu do nemocnice absolvoval a je s ním neustále ve spojení.

VIDEO: Jiří Bartoška: Poledňákové jsem předělal scénář Líbáš jako Bůh!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: Poledňákové jsem předělal scénář Líbáš jako Bůh! Kateřina Štíchová

Než se teď na chvilku natáčení Přání Ježíškovi přesunulo do Prahy, přivezl mu do nemocnice knížky. „Aby si měl co číst, aby se nenudil,“ komentoval Dvořák. K herci se v nemocnici samozřejmě nedostal, kromě personálu k němu nemůže nikdo. Ale je šťastný, že se operace povedla.

„Máme štěstí v neštěstí. Ve filmu jsme o Barťáka přišli, ale vede se mu dobře a to je to nejdůležitější,“ konstatuje Dvořák. „Dokonce prý šprýmuje se sestřičkami a to je velmi dobré znamení,“ usmívá se producent s tím, že Bartoška slíbil místní záchrance pokřtít kalendář.

VIDEO: Jaké bude Přání Ježíškovi? První záběry z filmu pro příští Vánoce!

Video
Video se připravuje ...

Jaké bude Přání Ježíškovi? První záběry z filmu pro příští Vánoce! Bioscop

Fotogalerie
36 fotografií