Vztah Maxe Ehricha a Demi Lovato byl od počátku jízdou na hodně divoké horské dráze. Po pouhých třech měsících, co spolu začali randit, se za velké pompy zasnoubili – a za další dva měsíce se zase rozešli. A jak se zdá, ne zrovna v dobrém, Max prý dokonce prohlašoval, že se o svých vlastních kopačkách dozvěděl z médií, jelikož tou dobou byl na natáčení filmu Southern Gospel, a tudíž vůbec nebyl s Demi v kontaktu. Zdá se však, že si teď naordinoval dost svérázný způsob, jak se vyrovnat se zlomeným srdcem.

Klín vyráží klínem, možná i doslova. Po jeho boku se totiž už posledních několik dní objevuje vnadná zpěvačka Mariah Angeliq (21), celým jménem Mariah Angelique Perezová. A nyní je dokonce na pláži v Miami přistihli fotografové, kterak se objímají, pusinkují… a dokonce si pořizují zamilovaná selfíčka. Zkrátka vrkali jako dva holoubci, přesně jako před pár měsíci s Demi. Ta se po rozchodu s pohledným hercem nechala slyšet, že na žádost o ruku kývla, aniž by pořádně věděla, kdo Max doopravdy je, a jakmile prozřela, hned mu dala košem, Mariah se svým novým partnerem ještě zjevně tak daleko není.

VIDEO: Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky?

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky? youtube.com

Nakrucovala se ovšem před ním jako pávice, a on ji jako poslušný přítel fotil v pózách vskutku modelkovských, především tedy v těch, v nichž hrál prim její zadeček. Mariah se totiž pyšní ladnými ženskými křivkami vskutku dokonalými… a o dost odlišnými nežli Demi, která několik posledních let bojuje se svou váhou. Ta se u ní totiž mění jako houpačce, coby holka krev a mlíko si v minulosti prošla například bulimií. Kromě toho trpí také bipolární poruchou, sebepoškozováním a závislostí na alkoholu a drogách, kvůli kterým nejednou skončila na odvykačce, a které ji předminulý rok málem stály život.

Není tedy divu, že se o ni teď její fanoušci bojí, jelikož není jasné, jak moc s ní zamává Maxova nová známost. Demi na novou lásku svého exsnoubence ovšem prozatím nikterak nereagovala, naopak na sociální síti předvedla svůj nový účes: Velice krátký sestřih, který jí velice sluší a dává vyniknout její půvabné tváři.

VIDEO: Demi Lovato láká své fanoušky, aby si jí přidali na Snapchatu. 

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato láká své fanoušky, aby si ji přidali na Snapchatu. Instagram.com

Fotogalerie
56 fotografií