Děj Svateb na první pohled nabral na obrátkách. Experiment, kde lásku vybírá věda, představil už všechny čtyři dvojice, které šly do toho s tím, že možná najdou tu pravou lásku na základě shody DNA. Jak se ale ukazuje, realita už tak jednoduchá není.

VIDEO: Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! 

Video
Video se připravuje ...

Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! TV Nova

Poslední pár, který se v tomto díle teprve představil, je Simona a Radek. Sympatická brand managerka ve svých 29 letech stále bydlí u rodičů, kteří se modlí, aby si už našla toho pravého a měla s ním vlastní rodinu. To kurýr Radek, který oplývá IQ 159 a má mimořádnou i emoční inteligenci, se cítí opuštěný a rád by našel tu pravou. Svatbu ale zatím nestihli, protože hodinu před obřadem začalo pršet a nezdálo se, že by mělo brzy přestat.

„Simča sympatická, Radek na mě působil jako účastník zájezdu,“ zněl jeden z přímočarých názorů na novou dvojici. „Simonka naprostý protipól Natálky. Sympatická, milá, držím Raďasovi palce...,“ shodovali se často diváci, že druhá blond nevěsta působí mnohem vřeleji. „Simonka by se mi hodila k Františkovi, je strašně milá,“ převládal dokonce výrazně názor, že by mnozí raději viděli poslední nevěstu, která dosud udělala nejlepší dojem, v reality show s prvním ženichem, jenž měl až do poslední odvysílané epizody trápení s chladnou a nepříjemnou Natálií. „Myslím, že ona cukne. Má podle mě představu o jiném muži, on je moc citlivý, dyť tam pořád pláče...Působí na mě fajn, mile, ale ne jako chlap,“ zhodnotila na sociální síti nekompromisně jedna z divaček emoční inteligenci kurýra Radka.

Idylka Natálie s Františkem

Úplně první pár, tedy Natálka s Františkem, tentokrát překvapil. Po rozpačité svatbě, ještě mnohem rozpačitějších líbánkách na Zanzibaru a návratu, kdy i do té doby celkem optimistický František v Praze na letišti řekl, že „už začíná bejt vážně nas*anej“, protože mu Natálka sdělila, že z představy, že by mezi nimi měla přeskočit jiskra, se jí chce „blejt“, to mezi nimi vypadalo jako nenávratně ztracené. Opak je ovšem pravdou a po návštěvě psychoterapeuta, který zvláště Natálce otevřel oči, si novomanželé začali konečně rozumět a společné bydlení probíhá až podezřele idylicky.

Pohoda a potrat u Štěpánky s Pavlem

To Štěpánka s Pavlem jsou naladěni stále na stejné vlně, užívají si společně dovolenou v Řecku a smějí se všem hloupostem, které spolu vymýšlejí. Jistou nervozitu však do jejich idyly přineslo zjištění, že Pavel měl v minulosti přítelkyni, kterou nechal jít na potrat, když byla těhotná.

René, Petra a čuník

U fitness trenéra Reného a učitelky Petry je střídavě jasno a oblačno. I když možná spíš oblačno. Jejich první setkání bylo ze strany Petry fiasko, když se nechala slyšet, že si představovala něco jiného, ženich se jí nelíbí a musí teprve zjistit, co jí na něm vlastně vadí. To Renému Petra do oka naopak padla a brzy ji i přesvědčil o tom, že to s ním nebude tak zlé, jak se obávala. Ledy prolomily v okamžik, kdy se René během hostiny záměrně ušpinil záhy po tom, co Petře společnou polévkou zaneřádil svatební šaty. To mladé nevěstě bylo sympatické. Další den vyrazili na společné líbánky autem do Slovinska, kde to opravdu začalo vypadat, že si budou snad i rozumět. Další plusové body získal René v okamžiku, kdy cestou na benzinové pumpě koupil Petře figurku animovaného prasátka ze známé pohádky, jenž vystihuje prý nejen její povahu, ale i přezdívku Pepinka.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

Fotogalerie
90 fotografií