A i když profesí byla zpěvačka, dodnes si dobře uvědomuje, že 30 milionů desek prodala hlavně díky své ochotě předvádět před kamerami své nepřehlédnutelné vnady.

Díky sexy fotkám na třetí stránce nejčtenějšího britského listu The Sun (obdoba rubriky Dívka Blesku) se už jako 16letá stala tak slavnou, že dostala hned čtyřletý kontrakt na další a další série aktů.

VIDEO: Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc

Video
Video se připravuje ...

Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc David Turek, Jan Jedlička

S princeznou Dianou a premiérkou Thatcherovou se stala jednou z nejfotografovanějších žen 80. let. Stala se megahvězdou, byť uměla pramálo. Měla ovšem své dva poklady na hrudi a neznala stud. Však si také »zdroj příjmů« nechala pojistit na rovný milion liber...

„Bylo to 500 tisíc za každé ňadro. Můj agent řekl: Pokud si kdejaká modelka nebo fotbalista může pojistit nohy, já můžu pojistit tvoje prsa!“ vzpomíná sexbomba, po které sice dychtily miliony mužů, ona však v roce 2003 přiznala roky tajenou lesbickou orientaci.

Její hit Touch Me (I Want Your Body) z roku 1986 se vytáhl až na 3. místo britské hitparády UK Singles Chart, v Americe byl čtyřkou v US Billboard Hot 100, v Austrálii, Kanadě, Finsku, Řecku, Norsku, Švédsku, Švýcarsku a Portugalsku dokonce žebříček zboural zcela.

VIDEO: Česká Barbie svými ňadry okupovala Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
28 fotografií