V posledních deseti letech si populární foodblogerka Kamu prošla obrovskou proměnou. Podařilo se jí zhubnout přes 30 kilogramů přebytečné váhy, ozdobila tělo dalšími uměleckými kousky a dva roky zpátky si nechala zvětšit hruď. Do „pytlíků se svačinou“, jak svá ňadra tehdy nazvala, tím vlastně hodila dva zralé melouny.

Video: Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video
Video se připravuje ...

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské Bára Horáková, Lukáš Červený

Ty v novém příspěvku o svých tetováních vytasila na sluníčko. A překryla dlaní. „Ptali se mě, jaký má moje tetování význam, a já říkala, že má význam takovej, že si tetuju všechno, co miluju a že to je odraz mýho života. Jídlo a červený víno, taky kytky, palmy, jednorožci, víly, zvířátka, duhy a spoustu pí*ovin... Občas věci prostě nemusej mít žádný hluboký vysvětlení, prostě je můžeš mít jen rád. Jsou ty a hlavně jsou pro tebe,“ vysvětlila Kamu fanouškům.

Ti ale byli více než ze smyslu obrázků odvařeni z pohledu na její božské tělo. „Kamu, okamžitě přestaň postovat tyhle fotky, jinak ze mě bude lesbička!!!!“ varovala ji jedna fanynka. „To je tak hezký, že mi ani nevadí, že to manžel lajkuje dřív než já,“ smála se další. V komentářích se ozvala další kráska českého showbyznysu Eva Decastelo (42), která svůdné fotografie označila jako „mega sexy!“.

Video: Bartoška je po náhlé operaci v nemocnici! Dcera Blaženy ze Slunce, seno sbalila miliardáře! A Šteindler si dělal legraci z Jakeše!

Video
Video se připravuje ...

Bartoška je po náhlé operaci v nemocnici! Dcera Blaženy ze Slunce, seno sbalila miliardáře! A Šteindler si dělal legraci z Jakeše! Blesk

Fotogalerie
47 fotografií