Biologické hodiny tikají nejedné ženě po třicítce, a nejinak je na tom i potetovaná manažerka. „U chlapa je to jiný, ty můžeš v padesáti nebo v šedesáti, pokud máš živý spermie,“ pronesla Štěpánka během svatební cesty do Atén.

A rozhodně nečekala, jaká odpověď přijde od jejího manžela. „Myslím, že jsou (spermie - pozn.) v pohodě! Měl jsem před lety takovej případ, takže vím, že jsem plodnej,“ přiznal Pavel. Zaskočenou Štěpánku samozřejmě zajímalo, jestli se tedy nevědomky nestala i nevlastní matkou. „Ne, nenechali jsme si to...Všechno bylo takový komplikovaný,“ odpověděl bodrý kuchař.

Bylo na něm ale vidět, že je mu toto téma nepříjemné. Štěpánka na nehezké přiznání alespoň na chvíli zapomněla. Při večeři s Pavlem se dobře bavili divokými řeckými tanečky. Novomanželka si vysloužila dvě růže a odměnila svého muže sladkým dlouhým polibkem. „Dokonce jsem dostal i pusu na pusu, takovou tu její velkou,“ rozplýval se „Shrek".

A jak se vyvíjejí vztahy dalších novomanželů sezdaných naslepo, jen za pomoci vědy, můžete sledovat už dnes od 20:20 na TV Nova.

Petra a René na svatební cestě na Slovinsku.
Autor: TV Nova

Petra a René: Fňukna na raftu

Učitelka z mateřské školy Petra Malíková (24) a osobní trenér René Vrábel (28) vyrážejí společně autem na svatební cestu do Slovinska. A nebyla by to Petra, kdyby zase něco negativně nehodnotila. „Rafty nejsou úplně moje parketa...“ fňukla do kamery. „Já se těším, mám raději akčnější dovolené,“ těšil se naopak René.

Natálie a František ze svatby. V prvních třech dílech to mezi nimi drhlo. Co se bude dít ve čtvrtém?
Autor: TV Nova

Natália a František: Svítá naděje?

Neoblíbená zubní sestra Natália Mykytenko (23) a její vyvolený, podnikatel František Gebr (36), se rozhodli zapracovat na svém vztahu a vyrazili na Milešovku pozorovat východ slunce. Ten prý blondýnu zenově srovnal a od té doby s Františkem, z kterého jí zprvu bylo »na blití«, jak sama prohlásila, vaří, pečou a povídají si. „Myslím, že nám ten výlet hodně pomohl,“ potvrdila Natália.

Svatbu ve čtvrtém díle zrušila bouřka.
Autor: TV Nova

Simona a Radek: Zrušená svatba!

Poslední dvojice, která by si před kamerami měla říct »ano«, je manažerka Simona (29) a kurýr Radek (32), který má nadprůměrně vysoké IQ, a to 159. Hodinu před obřadem ale začala velká bouřka. „Začalo pršet, to je celkem v pytli,“ zhodnotil situaci ženich. A měl pravdu. Jak jejich svatba dopadne, diváci uvidí až v příštím díle.

Fotogalerie
60 fotografií