„Byla devadesátá léta a já jsem vydělal rychle peníze. Nebyl jsem na to připravený a jednou na Vánoce místo Ježíška přišli exekutoři,“ odhaluje část svého nejhoršího období Zdeněk. „Jediná šance, jak vydělat peníze, byl pro mě obchod, protože tam nejsou žádné limity,“ dodává.

Video: Utajený šéf: Hodiny tajně pozoroval zaměstnance z úkrytu. Budou padat hlavy?

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf: Hodiny tajně pozoroval zaměstnance z úkrytu. Budou padat hlavy? TV Nova

Aby si ověřil, že se po letech dřiny z jeho firmy nestal neřiditelný kolos, kde se tajně hromadí problémy, rozhodne se proniknout v přestrojení mezi své zaměstnance a chopit se lopaty. Šéf si vyzkouší celkem čtyři pozice. Bude se učit domy nejen prodávat, ale také je stavět. Jako poslední zastávku zvolí tajnou návštěvu konference svých zaměstnanců.

Svou vlastní oficiální návštěvu zruší pod záminkou falešné nemoci. Mezitím se ale schová do reklamního kuželu a tajně se nechá odvézt hosteskami doprostřed konference. V úkrytu mu dost potečou nervy. „Tohle je teda prů*er, kolikrát jsme si to říkali, dopr*ele. No, budu si s nimi muset promluvit. Pořád se je evidentně co učit,“ brblá Utajený šéf Zdeněk, když pozoruje chyby, kterých se jeho zaměstnanci dopouštějí.

Dostane nakonec někdo padáka? To se dozvíme dnes ve 20:20 na TV Nova.

VIDEO: Utajený šéf: Nechtěl už oznamovat lidem špatné zprávy. V přestrojení se pokusí změnit svoji firmu!

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf: Nechtěl už oznamovat lidem špatné zprávy. V přestrojení se pokusí změnit svoji firmu! TV Nova

Fotogalerie
7 fotografií