I přes covidovou situaci a s ní spojenými komplikacemi se show Tvoje tvář má známý hlas úspěšně probojovala až do samého konce. V semifinálovém díle tak po fenomenálním operním výkonu zvítězila Erika Stárková, která vystoupila coby modré zjevení z kultovního filmu s Brucem Willisem (65) a „vystřihla“ perfektní árii.

VIDEO: Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena? TV Nova

„Já bych chtěla říct, že na planetě, ze které já pocházím, my uctíváme ty nemoudřejší, což jsou ti nejstarší a ti nejmenší, a proto tento šek jde na spolek Hvězdy dětem,“ komentovala stále ponořena do své role Erika, komu věnuje svých výherních padesát tisíc korun.

Na rozdíl od předchozích dílů tím však napětí neskončilo. Po Eričině vítězství bylo nutné vyhlásit finálovou čtyřku, která příští sobotu naposledy vystoupí a popere se o první příčku celé této řady. Podle počtu celkových bodů nasbíraných za celou dobu soutěže se tak utká Jitka Čvančarová (42), Albert Černý (31), také Erika Stárková a Bára Basiková (57). Zbylé čtyři soutěžící, kteří nepostoupili, však diváci v posledním díle také uvidí. Čekají je totiž hvězdné duety!

VIDEO: Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi! TV Nova

Fotogalerie
80 fotografií