Cindy Crawfordová, ikonická kráska let devadesátých, se nikdy nemusela obávat, že jí v porodnici nějakým nedopatřením vyměnili dítě. Její dcera Kaia je totiž její skutečnou kopií – po matce zdědila nekonečně dlouhé nohy, husté, tmavé vlasy, uhrančivé, hluboké oči, a také výrazné lícní kosti, díky nimž je její půvabná tvář vyhledávána snad všemi modelingovými agenturami na celém světě.

Pozornost na sebe dokáže upoutat i prostřednictvím svého instagramu, kam nyní nasdílela fotku, z jaké se musel nejeden její follower jaksepatří orosit. Pózuje na ní totiž jenom v černé podprsence a vysoce vytažených leginách, na jejichž tvorbě dokonce sama spolupracovala.

Nešlo o všem o spolupráci jen tak ledajakou, ale o pomoc potřebným – podpořila tím organizaci A Sense of Home, jenž se stará o náctileté, kteří vyrostli v pěstounské péči. Krásná Kaia, která se v minulosti potýkala s kritikou své postavy (kvůli své vychrtlosti byla nejednou nařčena, že trpí poruchou příjmu potravy, a není tudíž dospívajícím dívkám, co k ní vzhlížejí, dobrým vzorem), všem názorně předvedla, že tvář má sice po mamince, hrudníček ale podědila spíše po tatínkovi. Ženské tvary na jejím štíhlém tělíčku opravdu nehledejte.

Co jí ovšem chybí na hmotnosti, to podle všeho dohání svou povahou a snahou o dobročinnost. Dvacet procent výtěžku z jejích legin jde totiž na onen charitativní podnik. „Díky tomu se zajistí a zaplní domovy i v této sváteční sezóně,“ upozorňovala své fanoušky.

VIDEO: Cindy Crawford v reklamě Pepsi

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford v reklamě Pepsi Youtube.com

O Kaie se mimochodem poslední dobou píše hlavně v souvislosti s jejím novým vztahem – již nějaký ten pátek totiž randí s hercem Jacobem Elordim (23), hvězdou seriálu Euforie. Vyměnila ho za známého hollywoodského proutníka Petea Davidsona (26), jenž byl v minulosti zasnoubený se zpěvačkou Arianou Grandeovou (27), byl vídán s Margaret Qualleyovou (26), dcerou herečky Andie MacDowellové (62), a jeho postelí si prošla také výrazně starší herečka Kate Beckinsaleová (47). Není nejspíš divu, že sympatického Elordiho, na rozdíl od sukničkáře Davidsona, si podle mnoha zdrojů oblíbila i modelčina rodina…

VIDEO: Cindy Crawford předvádí svůj šatník.

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford předvádí svůj šatník. instagram.com/Cindy Crawford/BPŽ

Fotogalerie
40 fotografií