Jiskra nepřeskočila hlavně ze strany Petry, která bezprostředně po obřadu řekla, že se jí na Reném něco nezdá, nelíbí se jí, a vypadala, jako kdyby z vlastní veselky nejraději okamžitě utekla a už se nevrátila. 

VIDEO: Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! 

Video
Video se připravuje ...

Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! TV Nova

Petra oceňuje na opačném pohlaví mužnost. Považuje se za bláznivou a praštěnou a umí se zasmát sama sobě. O pořadu Svatba na první pohled se dozvěděla od své neteře, která ho sledovala, když běžel ve slovenské televizi. Petru pořad zaujal a začala na internetu hledat více informací. V tu chvíli narazila na výzvu televize Nova, která vybízela nezadané, aby se do tohoto unikátního experimentu přihlásili. Ani chvilku neváhala… „Myslím, že jsem vtipná a mám smysl pro humor. Ze všeho si umím udělat legraci. A bojuji s nedůvěrou k lidem,“ říká o sobě Petra.

René miluje sporty všeho druhu – kick-box, střelbu, posilovnu, gymnastiku apod. Užívá si ale i sporty adrenalinové, jako například skákání padákem. Rád poznává nové věci. Řekl si, že to tentokrát nechá na odbornících. Věří, že mu najdou někoho, kdo k němu skvěle pasuje. „Od lidí mám zpětnou vazbu, že jsem zajímavý, občas i zábavný, a že se toho ode mě dokážou spoustu naučit. Na druhou stranu bych si přál být trpělivější, umět lidem víc naslouchat a dávat jim prostor,“ zamýšlí se René.

Dá Petra Renému šanci ho blíže poznat? To sledujte už příští středu ve čtvrté epizodě Svatby na první pohled. Na nejnovějších fotkách to totiž vypadá, že si nakonec přece jen padly do noty!

VIDEO: Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií