Pohledný herec Jonathan Rhys Meyers bude českým divákům nejvíce povědomý asi jako hlavní hrdina seriálu Tudorovci, kde ztvárnil hlavní roli Jindřicha VIII. Vladař, jenž v touze po mužském dědici střídal (a občas i stínal) své ženy jako na běžícím páse. Kromě toho se proslavil v seriálech Drákula, Vikingové, či v hudebním snímku Sametová extáze, kde dokázal, že kromě hraní dokáže i zpívat. Delší dobu však už o nějakou zajímavou roli nezavadil, což podle všeho souvisí s tím, že se opakovaně potýká s alkoholovou a drogovou závislostí.

S penězi však, jak to tak vypadá, problém nemá. Může si totiž dovolit neuvěřitelně luxusní bydlení v Malibu - vilu ve skalách nad městem. Na leteckých záběrech jeho bydla je k vidění velká terasa s bazénem i několika balkony, nebezpečně působící visutá plošina vedoucí rovnou na kameny a všudypřítomné solární panely. Jeho sídlo tedy není závislé na elektřině, ale naopak si ji samo produkuje. Ve slunečné Kalifornii, kde Meyers bydlí, je to rozhodně moudrý nápad, jelikož je zde prakticky neustále krásné počasí.

VIDEO: Jak bydlí moderátor Petr Říbal? Z ruiny udělal luxusní domov!

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí moderátor Petr Říbal? Z ruiny udělal luxusní domov! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Mimochodem, před pár dny byl Meyers, otec malého synka Wolfa (3), jehož má s herečkou Marou Laneovou, zatčen a obviněn za řízení pod vlivem alkoholu. V tomto stavu totiž způsobil autonehodu. Incident, jenž byl oficiálně potvrzen i šerifem z Los Angeles, se odehrál v neděli. Přes noc si herec pobyl ve vazbě. Na kauci Meyerse propustili až následujícího dne, tedy v pondělí dopoledne. Herec sice svou nebezpečnou jízdou nikoho nezranil, ke škodě došlo pouze materiální a peníze na své osvobození vysolil, soudu se však nevyhne. Stání by se mělo uskutečnit v únoru příštího roku.

VIDEO: Jak bydlí Karolína Mališová? Ukázala luxusní byt v centru Prahy!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jak bydlí Karolína Mališová? Ukázala luxusní byt v centru Prahy! Thomas Kruchina

Fotogalerie
28 fotografií