Jako první se v desátém díle představila Erika Stárková (36), a to jako Pink. Video vzkaz jí poslala vítězka Česko Slovenské SuperStar 2018 Tereza Mašková (24), která Pink v jedné řadě rovněž ztvárnila. „Pink je energie, sexice, dračice, a s tím si myslím zrovna ty mít problém nebudeš, protože tohle všechno jsi ty,“ tvrdí Tereza. Stárková nezklamala a společně s tanečníky předvedla slušný binec, který rozparádil porotce Ondřeje Sokola

Sira Eltona Johna si vylosovala herečka Jitka Čvančarová (40). Stejně jako popový král ve videoklipu k písničce Sacrifice měla oblek doplněný zdobenou lodičkou na hlavě a po celou dobu seděla na barové židli. Po vystoupení dostala kytici rudých růží od Petra Rychlého (55), který se v Tváři jako Elton John představil. 

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Andrea Kalousová a její první natáčecí den v životě!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Andrea Kalousová a její první natáčecí den v životě! TV Nova

Modelka Andrea Kalousová (24) má v show Tvoje tvář má známý hlas roli sexy kočičky a tu i v tomhle díle zvládla. Coby Dua Lipa zaujala sexy bodýčkem, které odhalilo její vypracované bříško a pevný zadeček. Bohužel jí dělala problém náročná choreografie a leckdy mávala ručičkami jako malé dítě. „Dělala jsem chyby a mrzí mě to,“ přiznala Andrea, která jako Billie Eilish vyhrála minulý díl. 

Ani v této řadě nechyběl Jiří Korn (71), a toho si vylosoval Jordan Haj (32). Podobně jako originál měl na sobě bílý oblek, platinové na hrnec střižené vlasy a drátěné obroučky. Píseň Ještě mám plnou náruč zvládl bravurně. „Když se na tebe podívám, tak bych řekl, že vypadáš jako podivný ředitel mlékárny,“ okomentoval jeho oblek Vladimír, který Jordana donutil udělat hvězdu, kterou Korn zvládl v 60 letech.

VIDEO: Linda Finková shodila 12 kilo! Nechtěla jsem vypadat jako bojler, tvrdí koučka z Tváře

Video
Video se připravuje ...

Linda Finková shodila 12 kilo! Nechtěla jsem vypadat jako bojler, tvrdí koučka z Tváře Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Držitelku Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmovém muzikálu Kabaret Lisu Minelli (74) předvedla Bára Basiková (57). A právě ústřední hit Kabaret ze stejnojmenného snímku měla Bára za úkol. „Bravo, bravo, bravo,“ předháněla se porota. Basiková sotva popadala dech, ale tancovala a zpívala jak skutečná Minelli. Zpěvačka dokonce přiznala, že v 80. letech navštívila pánský kabaret, kde probíhal pánský striptýz! 

Bronzový SuperStar Martin Schreiner (22) dostal losem vítěze 9. sérii britské talentové soutěže X Factor Jamese Arthura (32). S písničkou, která je jeho životní story, si Martin hravě poradil a právem vyhrál 10. díl pěvecké show. Navíc to bylo snad poprvé v historii Tváře, kdy maskéři měli volno, protože Schreiner je v reálu Arturovi podobný. Celá porota měla po dozpívání v očích slzy! Martin šek na 50 tisíc korun poslal nadačnímu fondu La Vida Loca, který má projekt Život v kufříku. 

VIDEO: Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit

Video
Video se připravuje ...

Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Moderátor Bořek Slezáček(53) jako Thomas „Tom“ Neuwirth, což je rakouský zpěvák a drag queen, vystupující jako vousatá zpěvačka Conchita Wurst. Vzkaz mu poslal Mirek Etzler, který má za sebou několik ženských převleků. Bořek po dozpívání přiznal, že má stahovací kalhotky, protože bez nich v šatech vypadal jako Dalibor Janda

Pohledný muzikant Albert Černý (31) se převtělil hned do dvou velikánů - George Michaela a Luciana Pavarottiho, kteří společně nazpívali duet „Don't let the sun go down on me“. Na jevišti byl jako George, protože Luciana si předtočil. 

VIDEO: Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena? TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií