Na hřbitově na Malvazinkách strávila Dominika asi půl hodiny. Pak se vydala domů do Vysočan a odjela se dvěma sbalenými kufry na Letiště Václava Havla. Po vstupu do odletové haly si to rovnou namířila k přepážce s nápisem Helsinky. Proč ale zmizela do města, které loni při návratu do rodného Česka tolik proklela?

Řeší rozvod

„Letím řešit akutní a neodkladné rodinné záležitosti s mým manželem, do Prahy se vrátím, mám tam bydlení a zázemí,“ napsala deníku Aha! Dominika. „Nechci to více rozebírat, nezlobte se,“ dodala nejstarší Slavíkova dcera. Podle našich informací je předmětem řešení žádost o rozvod, kterou Gottová na začátku tohoto roku podala přes finskou ambasádu v Praze.

VIDEO: Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video
Video se připravuje ...

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli! Luboš Procházka, Lukáš Červený

Stáhne žádost?

Otázkou ale je, zda na žádosti o rozvod bude trvat, nebo ji například bude chtít stáhnout. Už několikrát během tohoto roku totiž Dominika naznačila, že jí na manželovi vlastně záleží a vůbec neví, co bude.

Setkání v červenci

Naposledy se Dominika s manželem viděla letos v červenci, kdy přiletěl v rámci svého bláznivého toulání po světě do Prahy. Zatímco Timova únorová návštěva v české metropoli bylo jedno velké fiasko a Slavíkovu dceru, stavící se tehdy znovu na nohy, psychicky složila, v létě už to bylo mezi nimi lepší. Dokonce spolu strávili dva dny na hotelu, protože Tima nechtěla brát Dominika domů.

Odešla dvakrát

Od Tima odešla Gottová hned dvakrát. V roce 2015 poprvé a loni podruhé. Pokaždé kvůli tomu, že přestala snášet jeho psychické onemocnění (bipolární poruchu), loni vše umocněné vysokým Timovým zadlužením, kvůli kterému neplatil půl roku nájemné a přišli o střechu nad hlavou.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií