Otázkou ovšem je, co dřívější zpěvačka a někdejší fotbalová hvězda vlastně chtějí ukazovat. Své soukromí se světem hojně sdílejí skrze sociální sítě, i k natáčení několika dokumentů už dříve svolili. Tudíž čím by měl být zrovna tenhle zvláštní?

Aktuálně vznikající film by měl totiž nabídnout bližší pohled na život čtyř potomků VIP dvojice. Manželé původem z Velké Británie přivedli na svět tři syny: Brooklyna (21), Romea (18) a Cruze (15). Nakonec se jim povedla i vymodlená holčička, kterou pojmenovali Harper (9). Všechny čtyři potomky i s jejich slavnými rodiči by si pak předplatitelé Netflixu měli dosyta užít nejen z doby natáčení, ale i z do teď neviděných rodinných fotek a videí z narozeninových oslav i dovolených.

VIDEO: Vánoční video od Victorie Beckhamové

Video
Video se připravuje ...

Vánoční video od Victorie Beckha Instagram

Své vzpomínky a nejrůznější historky by pak na slavnou rodinku měli prásknout nejbližší přátelé, rodinní příslušníci a k radosti fotbalových fajnšmekrů dokonce i Beckhamovi spoluhráči. A přestože to ani Victoria ani David Beckhamovi nepotvrdili, informaci o přislíbené částce vyzradil, jak to tak bývá, „zdroj blízký páru“. Jak jinak. V amerických médiích se tak lze dočíst částky v rozmezí 16 až 20,6 milionů dolarů, což v přepočtu může činit okolo půl miliardy korun. Tak či tak na hezký důchod mají Beckhamovi zaděláno.

VIDEO: TOP 5 bizarních fotbalových účesů: Růžový Zeman, dredař Ampadu nebo (afro)Beckham

Video
Video se připravuje ...

TOP 5 bizarních fotbalových účesů: Růžový Zeman, dredař Ampadu nebo (afro)Beckham iSport TV

Fotogalerie
42 fotografií