Utajovaná svatba princezny Beatrice a italského miliardáře Edoarda překvapila miliony lidí po celém světě. Sňatek plánovaný na květen dvojice kvůli koronavirové pandemii zrušila a očekávalo se, že si svá ano řeknou až s rozvolněním bezpečnostních opatření, respektive otevřením hranic; svatba bez účasti ženichových rodičů přece nepřipadala v úvahu. O to víc pak šokovali oznámením o uzavření manželství, kterého se vedle rodičů nevěsty účastnila už jen královna Alžběta II. (94) s manželem Philipem (99).

VIDEO: Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti.

Video
Video se připravuje ...

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotek ale příliš nebylo. Na komorní veselici v rozestupech nebyli přizváni fotografové a paparazzi, jako tomu bylo u všech ostatních královských svateb, a tak si fanoušci museli vystačit s několika „obyčejnými“ oficiálními snímky před kostelem a snímky, jak se novomanželé drží za ruku a prochází se sem a tam.

Skalní fanoušci královské rodiny ale nyní ukázali dosud neviděné záběry, které jim jako poděkování za milá slova poslala matka Beatrice, vévodkyně z Yorku Sarah Fergusonová (61). Na jednom děkovném přání jsou zachyceni novomanželé při prvním polibku. Jiný uživatel a pisatel dostal obratem černobílý obrázek se šťastným párem v rozlehlých zahradách. Fergusonová ze soukromé sbírky vylovila ještě jeden obrázek, na němž se Beatrice a Edoardo zamilovaně opírají o svá čela.

VIDEO: Šok po finále MasterChefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí.

Video
Video se připravuje ...

Šok po finále MasterChefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií