V posledních dnech je Olze Menzelové přisuzován nový partner, egyptolog Miroslav Bárta (50). K novému vztahu se však odmítá vyjadřovat. „Je to soukromá věc a nemám k tomu co víc říct,“ odpověděla na dotaz Blesku Menzelová.

O to větší překvapení nastalo ve středu večer, když na sociální síti zveřejnila zásadní prohlášení! „Seznamte se: Všichni vědí, že existuje, ale nikdo ho nikdy neviděl, někdo jako Yetti. Náš Albísek,“ představila Menzelová téměř rok a půl starého syna, o kterém nikdy veřejně nemluvila a na dotazy novinářů ohledně jeho existence neodpovídala.

Olga dokonce šokovala fotografií malého Alberta, který je na snímku s Jiřím Menzelem, jehož Menzelová vždy označovala jako tatínka Evičky (5), ale také s Jaroslavem Brabcem (66), který je pro změnu otcem další její dcery Aničky (11).

Kdo je otec?

Miminko pak drží v náručí zmiňovaný egyptolog Miroslav Bárta (50). Zda je právě on tatínkem malého Alberta, Menzelová neprozradila. Pod veřejným prohlášením jsou však podepsáni ona a on. Celý příběh začíná působit jak román, který kdyby mohl zfilmovat zesnulý režisér, jenž zemřel začátkem září, možná by za to získal i Oscara. Na dotazy Blesku Menzelová nereagovala. 

VIDEO: Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří? 

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Dvě děti se dvěma režiséry

Zatímco otcem třetího dítěte je možná světově uznávaný egyptolog, první dvě děti si Olga Menzelová pořídila s významnými režiséry. Starší dceru Aničku má s Jaroslavem Brabcem (66). Tu zplodili již během manželství s Jiřím Menzelem, ale protože režisér oscarového snímku Ostře sledované vlaky měl v té době údajně pocit, že dítě už nechce, skončilo to nemanželským dítětem.

Za nějaký čas Olga otěhotněla podruhé. Za devět měsíců porodila dceru Evu, za jejího tatínka označovala Olga Menzela. Zajímavé na tom je, že oba režiséři přijali celou situaci a s ní i dítě toho druhého. „Samozřejmě jsme si všichni prošli obtížným obdobím, ale mám velké štěstí, že oba otcové nakonec dokázali v zájmu dětí potlačit svoje ega. Jirka přistupuje k oběma dcerám stejně a Aničku bezmezně miluje. A totéž Jaroslav, kterého by třeba nenapadlo vzít do zoologické zahrady jenom Aničku. Pro mě je důležité, že holky vyrůstají v harmonické rodině, jakkoliv je netypická,“ nechala se pro Magazín DNES před časem slyšet Olga.

VIDEO: Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82)

Video
Video se připravuje ...

Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82) Instagram

Fotogalerie
65 fotografií