Ve středu večer mohli diváci televize Nova sledovat premiérový druhý díl zbrusu nového projektu Svatba na první pohled, ve kterém se ukáže, jestli věda dokáže člověku vybrat partnera na celý život. První pár, jenž se představil už minulý týden, odjel na romantické líbánky na exotický ostrov Zanzibar. Jak se ale ukázalo, Natálka s Františkem si zatím nerozumí tak, jak doufali. Většinu dní vládla místo romantiky napjatá atmosféra a Natálka nemohla vystát Františkovu upovídanost. František zase vyslovil přání, že by byl rád, kdyby jeho novomanželka byla aspoň trochu upovídaná, tak jako on.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

„Na Františkovi je vidět zklamání,“ posteskla si na facebooku paní Stanislava a další divačky přizvukovaly. Natálka, kterou už teď mnozí kvůli chladné povaze nemají moc v lásce, pomalu začínají nazývat »nástupnicí Pavlíny z MasterChefa«. „U toho prvního páru teda nevím, ze strany mladé nevěsty asi ta jiskra nepřeskočila,“ přemítala Eva v diskuzi.

„Natálie, to je případ... chudák ten Fanda, je to sympaťák a ona nafoukaná, že každou chvíli musí prasknout,“ zlobila se další divačka a jiní diskutéři zase nešetřili sprostými výrazy a dokonce naznačovali, že je mladá blondýnka frigidní - někdo další ji pak nazval ledovou královnou.

„Natálie, to je strašná slepice, na co tam lezla, nána? Nedivím se, že nikoho nemohla najít, chudák ten František teda...ten byl dnes úplně nešťastný z ní,“ podivovala se Petra, která si nebrala moc servítky. Podobně nevybíravě se vyjádřila v diskuzi i Olina: „Natálie? Tu bych vzala za vlasy a propleskla ji, ať se probere! Proč do toho šla? Chudák František, bylo vidět, jak mu je do breku!“ Všichni se tak vesměs shodli na tom, že tato dvojice se k sobě nehodí a zřejmě jim to ani nevydrží. 

To nový pár, který má po dnešním díle za sebou svatbu a líbánky teprve před sebou, byl úplně o něčem jiném. Ztřeštěná Štěpánka a stále veselý Pavel si, jak se říká, kápli do noty a už první novomanželský polibek pojali tak vášnivě, že lze jen stěží věřit tomu, že se ti dva viděli několik minut předtím poprvé v životě. Nejinak tomu bylo během celého zbytku dne, kdy se spolu neustále smáli, líbali se a řešili už i případný manželský sex.

VIDEO: Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel TV Nova

„Líbačky hned? Dobrý,“ podivovali se všichni, ale brali to vesměs jako dobré znamení a Štěpánku s Pavlem ocenili za to, že jsou spontánní. „Ti byli boží, on i podal ruku rodičům a pusa byla fakt super, fandím jim,“ tvrdí divačka Lucie a Šárka zase přiznala, že ji svatba tohoto páru dokonce dojala až k slzám.

Občas ale padla i nějaká kritická poznámka, především týkající se vzhledu novomanželů. „Nevěsta sympatická, ale je potetovaná všude. To se mi moc na ženě nelíbí,“ mínila Ivuš a hned několik diváků se navíc shodlo, že brunetka, které je ve skutečnosti 31, vypadá starší - tipovali by jí kolem 40. 

„Mně se nevěsta líbí, je krásná. Zato ten ženich...tohle mi tam přijít, tak se rozbrečím a uteču,“ kontrovala však zase drsně divačka Jana, které se Pavel moc nezamlouval. Rázem ji ale ostatní poučili, že láska opravdu není o vzhledu. Mnozí diskutéři pak ženicha dokonce přirovnali k Festerovi z Addamsovy rodiny - sváděla je k tomu zřejmě především jeho holá hlava.

Jinak se ale vesměs všichni shodovali, že tato dvojice se k sobě poměrně dost hodí, zejména svou náturou. „Tihle k sobě fakt patří, jsou to správní živočiši plní elánu a energie, jiskří to mezi nimi od samého začátku. Super, přeji jim, ať jim to klape,“ napsal například Lukáš a podobné názory se opakovaly víckrát s tím, že novomanželé jsou prý správně »střelení« či blázniví, mají podobné vyjadřování a také jsou prý »pro každou hloupost«.

Ovšem v ukázce už bylo vidět, že se dvojice dost divoce pohádá, což také diváci nenechali bez povšimnutí. „Myslím si teda, že budou oba horký hlavy a občas nějaká ta Itálie proběhne, ale myslím, že spolu vydrží. Pasují k sobě,“ napsala jedna divačka a další přizvukovala, že je to prý ve vztahu leckdy i potřeba. Ostatně hádky podle nich do vztahu patří.

„Myslím, že Plzeňáci se k sobě úžasně hodí, jsou oba sympatičtí a ukecaní, těm ta láska vydrží, ale u toho prvního páru, tam to bude skřípat. Natálka má jiný pohled a hlavně není připravená na společný život s partnerem,“ porovnala dva páry Magda, a shrnula tak v podstatě názory většiny diváků. Trefili se ve svých odhadech, nebo to bylo úplně mimo? To se dozvíme až v dalších dílech Svatby na první pohled.

Fotogalerie
47 fotografií