Televizní veselku měla v pořadu (a zároveň v hodně neobvyklém sociálním experimentu) Svatba na první pohled blondýna Natálie se sympaťákem Františkem již v srpnu, a přestože zatím nemohou prozradit, zda spolu skutečně chtějí zůstat po zbytek života, účastnit nejrůznějších pořadů se mohou – například Snídaně s Novou. Jedna z otázek moderátorů Aleše Lehkého (41) a Gabriely Partyšové (42) byla pochopitelně ta, zda by do něčeho takového šli znovu. „Za předpokladu být svobodný, tak možná bych do toho mohl jít,“ překvapil svou odpovědí František.

Františkovi se ale po celou dobu neleskl na prstě snubní prstýnek, což zavdalo spekulacím, že vztah s plavovlasou kráskou, kterou pro něj vybrali odborníci, přece jenom nevyšel. A to, že o sobě hovoří jako o ženatém muži, může znamenat, že poté, co řekl své „ano“ Natálce, již nalezl jinou svou životní lásku… Na druhou stranu, Františkovi se podařilo prsten ztratit během svatební cesty na Zanzibaru, při okružní plavbě. A tak je možné, že si nový zlatý kroužek ještě nestihnul sehnat.

I odpověď Natálky se zdála být celkem jasnou: „Kdybych byla sama, tak bych do toho možná ze srandy šla, zkusit to, proč ne? Je to velký dobrodružství,“ usmívala se. Ani ona tedy není teď aktuálně „single“ – byť se také prstýnkem už nepyšní. Jak to mezio nimi, to tedy nejspíš ukáže až čas.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

Co na jejich rozhodnutí, vzít si za životního partnera před Bohem i před úřady docela neznámého člověka, říká jejich okolí? „Lidé z mého nejbližšího okolí to samozřejmě věděli, protože byli na svatbě, a jejich reakce byla velmi upřímná: ‚Jseš magor, ale to my víme. Tak do toho běž a uvidíme‘,“ smál se František. Natálka k němu podle jeho známých moc neseděla, prý nebyla jeho typ. Dívky, které si ale vybíral on sám, ale nikdy nebyly „ty pravé“, a vztahy neměly dlouhého trvání.

Natálka si zase postěžovala, že po odvysílání prvního dílu následoval velký poprask na její sociální síti. Rodiče a přátelé ji ovšem v době, kdy je o její osobu zvýšený mediální zájem, podporují. „A to se mi teď momentálně hodí,“ zdůraznila Natálka. Dost ji totiž zaskočilo, jaký názor na ni mají „cizí lidé“, kteří ji dokázali po pár minutác pořadu okamžitě odsoudit. „Ale nehroutím se z toho. Přijímám to.“

Na sociální síti byla totiž kritizována, se že během obřadu na ženicha ani pořádně nepodívala. „Byla jsem strašně rozklepaná,“ hájí se teď s odstupem času, kdy měla možnost vidět své chování na obrazove. „Což bylo asi trochu neupřímný, možná to nebylo úplně sympatický, ale… nemyslela jsem to nijak špatně. To byla ta nervozita,“ vysvětluje své, pro někoho možná nepochopitelné, chování.

VIDEO: Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František TV Nova

Fotogalerie
75 fotografií