Štěpánka má vášeň pro módu, oblečení a boty – těch má doma asi osmdesát párů. A to už prý v nedávné době provedla jejich selekci! Za boty je schopna utratit opravdu hodně peněz. Také si užívá drahé parfémy. Sama sebe považuje za „crazy“ člověka, co miluje zábavu, přátele a celkově všechny lidi. Je společenská a temperamentní, to prý někdy až moc.

Její vztahy většinou ztroskotaly na tom, že partneři nebyli schopni rozdýchat její nezkrotnou povahu a ukázali se být tak trochu „uťáplí“. Ocenila by vedle sebe zábavného chlápka se smyslem pro humor, který má kromě zábavy rád lidi a není žádný pecivál. Již nechce partnera, který by jí něco zakazoval. Hledá oporu. „Muž nemusí být krásný, ale musí mít charisma,“ uvažuje nahlas Štěpánka.

Video: Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel TV Nova

Pavel sám sebe vnímá jako muže činu. Nových výzev se obvykle nebojí. Je vyučený kuchař a tomuto povolání se věnuje od svých osmnácti let. Dvanáct let strávil v Německu, následně dva roky ve Švýcarsku. Má rád ženy, které se o sebe starají. Což neznamená, že musí být přímo modelky. „Jsem takový hodný blázen,“ říká o sobě.

Po prvním, nutno dodat dlouhém a z obou stran vášnivém polibku, Pavel neskrýval nadšení ze své neznámé nevěsty. „Určitě jsem šťastný, doufám, že i ona je šťastná. Na první pohled to byla taková ta komunikace, sranda… furt něco mele, jako já! S tou nebudu mít žádný strach, to je ženská do života se vším všudy,“ zhodnotil po několika minutách od seznámení.

O čem nový pořad TV Nova je?

Svatba na první pohled je romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Věda v ní pomáhá nezadaným jednotlivcům najít si vysněného partnera, s kterým se pak poprvé potkají až na vlastní svatbě. Pečlivě vybraní nezadaní odvážlivci svěřili svůj osud do rukou odborníků z oblasti psychologie a biologie.

Ti jim na základě výsledků náročných testů najdou vhodného partnera. Všichni účastníci prošli psychologickým vyšetřením, testem kompatibility DNA, čichovým testem a testem atraktivity. Z hlediska analýzy DNA se k sobě nejvíce hodí partneři, kteří mají co nejodlišnější strukturu DNA.

VIDEO: Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla! TV Nova

Fotogalerie
88 fotografií