Na začátku soutěže by si nikdo nepomyslel, že právě tak trochu nešikovný Roman a poněkud hysterická Pavlína změří své síly ve finále MasterChefa.

„Romane, vy jste pro mě největší překvapení letošního ročníku. Upřímně na začátku bych si na vás moc nevsadil. Kolikrát po zahájení vaření jste prvních 10 minut vůbec nevěděl, co budete vařit. Potom vás něco osvítilo a vykouzlil jste skvělá jídla,“ zhodnotil Radek Kašpárek působení bývalého hokejisty v show MasterChef Česko.

„Pavlíno, vy jste musela o finále bojovat jako nikdo ze soutěžících, ale vždycky jste nás dokázala přesvědčit, že sem patříte. Kuchaře s takovou ctižádostí jsme tady v kuchyni MasterChefa ještě neměli. Všechno, co vám schází ve zkušenostech, doháníte pílí, zarputilostí a ctižádostí,“ připomněl Jan Punčochář cestu soutěží Pavlíny Lubojatzky, která dělí diváky show na dva tábory.

Video: Pavlína ve finále MasterChefa: Kdo jí fandí a kdo ne?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína ve finále MasterChefa: Kdo jí fandí a kdo ne? TV Nova

I poslední vaření v kuchyni MasterChef Česko bude opravdu drsné. Diváci uvidí i největší plamen v soutěži, o který se postará „nečekaně“ Roman, kterého tyto nehody potkávaly prakticky celou show.  Vsadil na těžkou emulzi z oříškového másla převzatou z kuchařky Radka Kašpárka. Bohužel vysoká teplota způsobí, že mu začne hořet, a voda k uhašení ohně způsobí nečekanou explozi. „Romane, co se stalo, stalo se. Musíte se sebrat a zabrat,“ komentoval šokující moment Přemek Forejt.

Pavlína ve svém menu odrazila celou svou životní cestu k jídlu, tedy odlehčenější kuchyni, a Roman se jako vždy pouští do risku. „Romanovi všechny risky, které tady postoupil, zatím vyšly. Takže já věřím, že i tentokrát mu to vyjde,“ hodnotil výběr Romanova menu Pavel Berky, který soutěž opustil těsně před branami finále. 

Podporu v TOP 16 má také Pavlínka, které fandí například Ivka„Já bych to přála Pavlínce. Pavlínka je prostě buldok, která si jde tvrdě za svým. Nekouká napravo ani nalevo. Myslím si, že ta do toho dala opravdu nejvíc z nás všech.“

Kdo nakonec zvedne nad hlavou vysněný titul? Sledujte finále MasterChef Česko 2020 už zítra ve 20:20 na TV Nova!

VIDEO: MasterChef Česko: Poslední bitva o titul MasterChef Česko! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Poslední bitva o titul MasterChef Česko! TV Nova

Fotogalerie
95 fotografií