Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děti bydlely s matkou, i když už byla dva roky mrtvá: Její kostru našli v posteli

Autor: ran - 
31. října 2020
12:54

Matku čtyř dětí našli mrtvou v posteli, kde ale umřela už před dvěma lety. „Zbyly z ní jen kosti, v posteli byla celá její kostra,“ popsal bratr mrtvé ženy. Děti v domě měly s mrtvým tělem po celý čas bydlet. Z šetření policie zatím nevyplývá, že by žena zemřela násilnou smrtí.  

Čtyři mentálně postižení, úřední návštěva a kostlivec v posteli. Tak podle webu deníku Daily Mail vypadala scéna, která se odehrála 21. října v Tennsesee v americkém státě Nashville. A kostlivcem nacházejícím se v posteli byla Larinda Jollyová (†56), matka přítomných. Byla zastlaná hromadou oblečení, ale hlavně už byla minimálně dva roky mrtvá.

Úřady na mrtvou ženu upozornil její bratr Anthony. To ale ještě nevěděl, kolik uhodilo. Anthony pro místní televizi WKRN uvedl, že si se sestrou nebyli moc blízcí, což byl také důvod, proč na smutnou záležitost přišel tak pozdě. Když víceméně ze slušnosti sestře volal, aby se jí poptal na zdraví, pokaždé mu děti řekli, že „máma tady není“. Nakonec ale přece jen dal podnět úřadům ke kontrole, zda se sestrou náhodou není něco v nepořádku.

Podle Anthonyho inteligence dětí nebyla tak nízká, že by nevěděly, co s mrtvolou udělat, nebo kam ji nahlásit. Nedokázali ale situaci vhodným způsobem vyřešit kvůli tomu, co jim matka před smrtí řekla. Držely se totiž až do smutného extrému jejího příkazu. Než umřela, kladla jim údajně na srdce, aby k ní hlavně nikoho nevolaly. „Nechte mě tu ležet, nic jiného nedělejte,“ nakázala jim. A matčina pokynu se děti držely více než svědomitě. 

Příčina smrti není doposud jasná, odhalí ji až nařízená pitva. Podle policie žena nezemřela násilnou smrtí a nikdo zatím v případu nebyl obviněn. Všichni čtyři pozůstalí potomci byli převezeni do hotelu a v současné době se pro ně shání pečovatelská služba.

venxa ( 31. října 2020 13:56 )

Novinari z Blesku z Ceska z evropske zeme Praha jsou pomateni magori.

venxa ( 31. října 2020 13:56 )

Novinari z Blesku z Ceska z evropske zeme Praha jsou pomateni magori.

Zobrazit celou diskusi