Z rappera Majka Spirita se stal v první říjnový den hrdý otec a od tohoto dne se mu změnil celý život. Dívenka Aria, která se okamžitě stala středem jeho vesmíru, bude brzy na tomto světě již celý měsíc, a za tu dobu si tento známý umělec leccos uvědomil. Být otcem podle slavného muzikanta, jenž se může pochlubit například předělávkou písničky Být stále mlád od Karla Gotta (která se v jeho podání jmenuje Navždy mladý), je zkrátka „mega úžasné, ale místy i fakt že náročné“.

A ještě těžší je to podle něj pro ty, kteří nemají po svém boku, tak jako on, milujícího partnera, nebo jinou oporu. „Obdivuji svou manželku, jak to zvládá, ale občas se mi zdá, že i dva jsme na to málo. Nechápu, jak se to dá zvládnout, když má někdo více takových malých lidiček najednou. A už vůbec nechápu, jak to dávají svobodné maminky. Svobodní tatínkové jsou už pro mě úplné sci-fi,“ dumal na sociální síti Majk a všem takovým vysekl svou poklonu: „Obrovský respekt všem dobrým rodičům!“

VIDEO: Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex!

Video
Video se připravuje ...

Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex! Youtube.cz

Jeho příspěvek na sociální síti se dotkl nejenom řady dojatých fanoušků, ale také dalších celebritních rodičů. Svými lajky a srdíčky ho podpořila například zpěvačka Monika Bagárová (26), která před necelým půlrokem dala život své prvorozené dcerce Rumii (a která teď aktuálně bojuje s koronavirovým onemocněním).

Nebo také zpěvačka Tina (36), co se před nedávnem rozešla s rapperem  Separem (33) a je tedy na výchovu svých dvou dětí, dcerky Tii Liliany (5) a syna Leonarda (7), nyní sama.

VIDEO: Kdeže ty loňské sněhy jsou... Slovenský fešák Majk Spirit si onehdy stěžoval, že nemá holku...

Video
Video se připravuje ...

Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! Holku nemá, ale pro Češky má slabost Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií