Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvě mámy se pohádaly kvůli dětské karetní hře: Skončilo to střelbou a smrtí jedné z nich!

Autor: rc - 
29. října 2020
19:59

Střelbou skončila dětská karetní hra v americkém městě Davenport ve státě Iowa. V restauraci s rychlým občerstvením se sešla skupina matek s dětmi, aby prožily hezký den. Dvě ženy se však začaly hádat kvůli karetní hře a kamarádka jedné z nich vytáhla zbraň a devětadvacetiletou Eloise Chairsovou postřelila. Matka pěti dětí zemřela v nemocnici.

V neděli vyrazila skupina maminek do restaurace Chuck E. Cheese, aby poskytly svým ratolestem zábavu. Do restaurace chodí hlavně rodiny s dětmi a je využívaná k narozeninovým večírkům a dalším radostným událostem. Ovšem po incidentu, který se tam odehrál v neděli, zůstává restaurace zavřená. Své děti tam vzala i devětadvacetiletá máma Eloise Chairsová, která se začala s jinou mámou hádat  kvůli karetní hře jejího syna.

Hádka se vyostřila natolik, že další žena Treshonda M. Pollionová vytáhla zbraň a zamířila na Eloise. Pak se ozvala rána. Čtyřiadvacetiletá střelkyně trefila Eloise do ramene a kulka zasáhla tepnu. Máma pěti dětí začala masivně krvácet. Na místo byla přivolána policie, která ji našla v bezvědomí. Eloise byla převezena do nemocnice, ovšem bylo příliš pozdě a zemřela.

Pollionová z místa utekla, ovšem strážci zákona ji na druhý den ve státě Illinois zadrželi. V úterý byla vydána zpět do Iowy, kde jí hrozí až doživotní trest bez možnosti podmínečného propuštění. Eloise před čtyřmi týdny podle informací britského deníku Daily Mail přivedla na svět dcerku. „Vždy chtěla pomáhat, dokonce i tehdy, kdy potřebovala, aby někdo pomohl jí. Milovala své děti,“ uvedla její sestra Joy. „Eloise vždy stavěla své děti na první místo. Byla zastřelena před očima svých dětí, všechny měly na sobě krev,“ dodala její sestra Christena.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání