Pohledný moderátor Petr Vágner se nově může počítat ke hvězdám, co si prošly, anebo právě procházejí koronavirovým onemocněním. Několik dní přitom o své nemoci neměl ani ponětí: původně byl totiž shledán negativním na covid-19 a také symptomy prý odpovídaly spíše zápalu plic.

Takže hurá na pohotovost a na další testy…“ stýskala si na sociálních sítích hvězda CNN Prima News. Vágnera průběh nemoci podle jeho vlasních slov „úplně semlel“. Až další testy konečně odhalily, že za jeho vysokými horečkami – několik dní trpěl teplotami vyššími jak 39 stupňů – stojí skutečně koronavirus.

Jeho stav se ale konečně zlepšuje. „Jde to, jde to ale zatraceně pomalu,“ poznamenal na svém instagramu Vágner. „Stále mi moc není do zpěvu, ale už se alespoň neklepu jako ratlík a hlavně sním za jeden den více než polovinu pomeranče a 1 dcl polévky!“ Kvůli nechutenství, což je jeden z příznaků, který zákeřný virus provází, ze své původní váhy 87 kilogramů prý během několika dní shodil neuvěřitelných 11 kilo. „Takže si připadám spíše jako na nějaké odvykačce než v boji s chřipkou!“ dodal s nadsázkou.

VIDEO: Petr Vágner z TopStaru: Potí krev kvůli závodu drsňáků!

Video
Video se připravuje ...

Petr Vágner z TopStaru: Potí krev kvůli závodu drsňáků! Facebook

Známá televizní tvář prý ale nemá ponětí, jak se nakazila. „Vše jsem poctivě dodržoval a stejně mě to semlelo. Než budu moci zase třeba normálně sportovat, tak mi to minimálně další měsíc bude trvat,“ povzdechl si pro Super.cz Vágner, jenž je znám svým zdravým životním stylem a jako propagátor pravidelného pohybu. Během první vlny pandemie například na své vlastní zahradě zvládl zaběhnout i s rouškou na obličeji maraton. Neskutečných 43 kilometrů a 160 metrů zvládnul za 8 hodin 6 minut 47 sekund.

Nyní si plánuje, že jakmile se zotaví, půjde darovat krev. Takzvaná rekonvalescentní plazma by totiž mohla pomoci lidem, kteří se s nemocí potýkají, protože obsahuje protilátky proti zákeřnému viru... 

VIDEO: Nahota v přímém přenosu TOP Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera!

Video
Video se připravuje ...

Nahota v přímém přenosu TOP Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera! Facebook

Fotogalerie
58 fotografií