Jen pouhý jeden večer dělí tři nejlepší amatérské kuchaře od vysněné výhry a titulu MasterChefa 2020. Pavel, Pavlína a Roman se proti sobě postaví v opravdu těžké výzvě. Porotci si pro každého z nich připraví suroviny, které je podle nich nejlépe vystihují.

„Je to úplně ten stejný pocit, jako když jsem byl v reprezentaci a oblékl jsem si dres nároďáku,“ přizná před porotou nervózní Roman. Podobně je na tom i Pavlína: „Moje tělo je v totálním nervu, tohle je asi bilionkrát horší než státnice, a to jsem si myslela, že už nic horšího nebude.“

Video: MasterChef Česko: Do semifinálové trojky se neprobojovala Ivka

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Do semifinálové trojky se neprobojovala Ivka TV Nova

I když všichni tři finalisté už potvrdili, že vařit skutečně umí, ani jim se chybičky nevyhnou. Nejhůře na tom bude Roman, který nervozitou rozbije misku, kde už má připravenou část chodu. „Dneska jsem byl nervózní, všechno mi padalo z ruky, pořád jsem chodil do té naší malé spižírny, a když jsem tam došel, tak jsem nevěděl, co potřebuju.“ Romana na hraně kolapsu se snaží uklidnit porotci Jan Punčochář i Radek Kašpárek.

Kdo z poslední trojice nakonec postoupí do velkého finále? Stane se Romanovi jeho nervozita osudná? to uvidíte už v úterý na TV Nova.

VIDEO: MasterChef Česko: Boj o finále bude drsný! I Roman znervózní

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Boj o finále bude drsný! I Roman znervózní TV Nova

Fotogalerie
99 fotografií