Zatímco Bohuš Matuš instagram neměl, Lucinka už nějaký ten pátek ano. Početnému zástupu fanoušků ukazovala svůj nový život se známým muzikálovým zpěvákem po boku, co mají k obědu a jak společně na podzim pouštějí draky. Pak jí zničehonic byl účet nenávratně odstraněn. Lucince to údajně nijak nevadilo a založení nového neplánovala.

VIDEO: Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka! Petr Macek, Lukáš Červený

O víkendu ovšem své fanoušky překvapili novým společným profilem. Bohuš a Lucka se rozhodli naladit na panující podzimní náladu a zveřejnili několik fotografií, nikoliv společných, z procházek v přírodě. Těhotnou Lucinku pyšný budoucí tatínek blýskl před barevným listím, ona jeho taky, ale aby portrétovka v podzimních barvách vyzněla asi více mužně, zkřížil Bohuš ruce na hrudi. U další fotky se opřel o kmen stromu a s odhodlaným výrazem hleděl před sebe.

„Tento účet jsme se rozhodli založit jen pro ty z vás, kteří nesoudí, ale budou se upřímně zajímat jen o naše společné prožitky. Hatery blokujeme,“ vzkazuje pár nekompromisně. Během dvou dnů nastřádali téměř tisíc fanoušků, kteří se upřímně zajímají jen a pouze o jejich společné prožitky. To sice není moc, ale s brzkým narozením potomka číslo jistě poroste.

VIDEO: Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií