Zpěvačka kapely Veronika byla tento týden na ultrazvuku a fanoušky pak malinko napínala s tím, jestli čeká holčičku, či chlapečka. V pátek to ale prozradila na instagramu pomocí krásné fotky. 

Na ní je roztomilé bodýčko s motivem psích tlapek, chrastítko, ale hlavně fotka z ultrazvuku v modrém rámečku. Aby to bylo jasné úplně všem, tak těhotná rusovláska (původně ale blondýnka) připojila i popisek: „Bude to CHLAPEČEK!“ Takto radostně Stýblová oznámila, že se zanedlouho dočká synka.

Veronika si sice původně tak trochu přála holčičku, v komentářích už se ovšem přiznala, že už je vše trochu jinak. „Už jsem se tak přeorientovala na chlapečka, že bych neměnila.“ A ostatně, jak jí tam kdosi poradil - holčičku může zkusit na druhý pokus. 

VIDEO: Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy!

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Díky dotazu od fanoušků už je jasné i to, že Veronika, která se v minulosti objevila i v muzikálu Ples upírů, má už s manželem vymyšlené i jméno. Ovšem o jaké konkrétně se jedná, zatím neupřesnila. Možná to ale časem zase slavnostně odtajní, nebo si tentokrát budeme muset počkat na porod.

VIDEO: Krásná zpěvačka Verony ukázala byt za 5 milionů! Podívejte se...

Video
Video se připravuje ...

Krásná zpěvačka Verony ukázala byt za 5 milionů! Podívejte se... Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
60 fotografií