V době karantény a v období, kdy nás pandemie koronaviru zahnala do našich domovů, se snadno může stát, že nejednomu člověku takzvaně „hrábne“. To si teď na sobě ověřila i Mahulena Bočanová. „Hele, tohle už je vážné, jo,“ začala své sdělení směrem k fanouškům na instagramu herečka.

VIDEO: Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Upozorňuju, že to není reklama na brýle. Žádná. Nikdo mi je nedává. Kupuju si je,“ popisuje Mahulena Bočanová v krátkém videu, na jehož záběrech si z očí zvedá dioptrické brýle, aby ukázala, že už na očích jedny brýle má.

„To už je prostě debilita,“ kriticky hodnotí své počínání Mahulena Bočanová, která si zjevně nasadila, aniž by si to uvědomila, na nos brýle hned dvoje. „A to jsem hledala ty červené,“ dodává oblíbená herečka.

VIDEO: Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A jakmile tuhle větu dořekne, sundává si z hlavy ještě třetí brýle, tentokrát s červenými obroučky, a i ty ukazuje na kameru.

„To je vážná věc. Čas na důchod,“ zakončuje video Mahulena. Kdo by něco takového neznal? Hledat brýle, které má člověk na hlavě, případně mobilní telefon ve chvíli, kdy člověk s někým telefonuje...

Fotogalerie
46 fotografií