V show plné velkých proměn, skvělých hudebních čísel a oblíbených českých hvězd v rolích světových i tuzemských ikon populární hudby, tedy v populárním pořadu Tvoje tvář má známý hlas, se i tentokrát představí osmička účinkujících. Opět se před diváky postaví herečka Erika Stárková (36), zpěvák Albert Černý (31), herec Martin Schreiner (23), herečka Jitka Čvančarová (42), zpěvák Jordan Haj (32), modelka Andrea Kalousová (24), herec Bořek Slezáček (53) a zpěvačka Bára Basiková. A právě ta bude v sobotní epizodě prožívat citově velmi vypjaté chvíle!

Při rozhovoru u výtahu se rozpláče během povídání o dění v České republice v rámci covidu-19 a také kvůli proměně v Karla Gotta, která ji čeká. „Jsem smutná z tý situace, tak nějak celkově,“ přizná moderátorovi Vladimíru Polívkovi (31) pěnice, která si sama koronavirovým onemocněním již prošla.

Na rozdíl od stovek lidí, pro které však byla tato choroba fatální a skončila jejich smrtí, u ní měla naštěstí velice lehký průběh. Stěžovala si tak maximálně na rýmu a ztrátu čichu a chuti. „Každej den mi  ale někdo volá, že přišel o práci, nebo že dostal výpověď… a tak,“ dodá posmutněle Basiková.

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Bára Basiková neudržela slzy!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Bára Basiková neudržela slzy! TV Nova

Pro ni samotnou je přitom Tvář, alespoň ještě několik dalších epizod, finanční jistotou. „Jsem ráda, že můžu točit a že právě v době, kdy lidi nemůžou chodit do divadel, na koncerty a do kina, tak můžou sedět u televize a my je můžeme bavit,“ vysvětlí Basiková a hlas se jí přitom bude chvět dojetím.

Ještě nedávno přitom o této chorobě, co pustoší celý svět, hovořila docela jinak, a sklouzla dokonce i k vulgaritám. „Ať' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do pr*ele! Ať' už držej hubu a neotravujou nás všema katastrofickýma kecama, at' už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravej rozum a o práci!“ durdila se na sociálních sítích. „V televizi, kde natáčím, nám dělají testy každý týden a už nás to všechny strašně štve a já si tajně přeju, abych už ten covid taky chytla a už to měla za sebou. Já chci covid!!!“

Nakonec nemoc skutečně prodělala, ale teď už ji situace zřejmě ubíjí. Neméně pohnutě pak každopádně hovoří o Gottovi, s nímž měla tu čest se několikrát ve své branži setkat, a dokonce si s ním na jednom pódiu i zazpívat. Nikoho proto nejspíš nepřekvapí, že na něj bude pět samou chválu! „Byl to báječnej člověk, fantastickej, milej, slušnej, skromnej, byla s ním pr*del a byl nesmírně sečtělej a vzdělanej…“ zavzpomíná na Mistra. Jak však vystřihne jeho písničku Lady Karneval, kterou podle Basikové nazpíval v době, „kdy byl ještě začátečník“? To uvidíte již tento víkend, v sobotu od 20:20 hodin.

VIDEO: LESK! Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku

Video
Video se připravuje ...

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií