Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Domovu seniorů v Břeclavi zoufale prosí o pomoc: O stařečky se nemá kdo starat!

Autor: Hynek Zdeněk - 
24. října 2020
09:15

Někteří jsou v karanténě, jiní se musejí starat o vlastní děti. Zaměstnanci Domova seniorů v Břeclavi nemohli nastoupit do práce a o penzisty se nemá kdo postarat. Radnice bije na poplach: Nutně je potřebujeme okamžitě zastoupit!

„Prosíme naše spoluobčany o pomoc a děkujeme všem, kdo jsou v této složité době ochotní pomáhat. Naléhavě hledáme zdravotnický personál, lékaře, zdravotní sestry i dobrovolníky, kteří nám pomohou při zajištění základních potřeb klientů,“ uvedl místostarosta Břeclavi Jakub Matuška (35, STAN).


„Potřebujeme nutně zastoupit několik desítek našich parcovníků, kteří nemohli nastoupit do zaměstnání,“ upřesnila mluvčí radnice Jana Pelcová. Zájemci mají podle mluvčí kontaktovat Janu Průdkovou na tel.: 734 169 166.

frantacizek ( 24. října 2020 12:26 )

na jižní Moravě jsou dobří lidé, určitě najdou

22855 ( 24. října 2020 10:31 )

nejhorší je , že skoro všude komu zjistí vira na testech at podnikových nebo soukromých a nemá příznaky - horečku jen bolení hlavy , únavy atd. chtějí jejich vedoucí - nadřízení , aby chodili stále do práce z nedostatku lidí . Vůbec si neuvědomí , že to po cestě můžou šířit dál . Někdo to nedostane někdo s toho má velký problém . Na zdraví se nekouká hlavně aby šel podnik ,nemocnice , domovy důchodců atd. .Takhle to tu budeme mít hodně dlouho ,ale o tom se nepíše .To napíší raději o Babišovi zase hovadinu .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa