Kvůli druhé vlně koronavirové pandemie se v celé České republice od brzkých čtvrtečních hodin uzavřely maloobchodní prodejny a služby a omezil se také pohyb obyvatel. Ti by ideálně měli chodit jenom z domova do práce a zase domů, maximálně na nezbytné nákupy. Jenže jak se zdá, podle všeho bude i tento lockdown, stejně jako ten jarní, největší zkouškou pro všechny, co nestihli včas navštívit... a teď se podržte... kadeřnictví!

Zatímco bývalá modelka Agáta Hanychová (35) kritizuje dámy, pro které je největší katastrofou, že budou mít odrostlé nehty a umělé řasy, slavný hokejista a útočník Jaromír Jágr (48) k celé situaci přistupuje s větším nadhledem. Sdílel totiž fotku, na níž předvádí nejenom divoce rozcuchané vlasy, které se podle všeho už dlouho nesetkaly s hřebenem, ale také vousy zastřižené takovým způsobem, že by s touto image zapadl mezi německé pornoherce let sedmdesátých. „Doba kamenná 2020,“ okomentoval povedenou momentku, na níž skutečně trochu vypadal jako neandrtálec.

VIDEO: Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali Adam Balažovič/BPŽ

Co na jeho nový vzhled „rezervního Ježíše Krista“, jak byl nazván v komentářích vtipkujícími fanoušky, reagovala jeho současná partnerka, o 22 let mladší modelka Dominika Branišová (26)? To nevíme. U svých příznivců ovšem boduje mnohem více než s legendárním „mulletem“, tedy účesem, jímž se proslavil v letech devadesátých. Tehdy totiž nosil vepředu vlasy krátce střižené, zatímco vzadu měl „deku“ až na ramena. „Jako z filmu Trosečník, Jardo, ale jinak super. Stejně vám to pořád sluší,“ bavili se Jágrovi followeři.

Jágr a jeho krásné ženy: Podívejte se na video: 


Fotogalerie
114 fotografií