V podstatě Dominika dostala nabídku, která se neodmítá - Česká televize by s ní totiž ráda natočila další díl divácky oblíbeného pořadu 13. komnata. Není divu, že to Dominiku zaujalo. „Je to samozřejmě milé, že si na mě vzpomněli. Asi mám opravdu dramatický život,“ prozradila nejstarší Mistrova dcera.

V současné době se sice zotavuje ze zánětu dýchacích cest, ale o koronavirus se prý naštěstí nejedná. „Přemýšlím, co všechno říct, abych se neopakovala,“ plánuje už blondýnka. „A pak je důležité vymyslet lokace, kde natáčet. Napadají mě Vinohrady, kde jsme s mámou řadu let bydlely, anebo místo na Sázavě, kde jsme měly chalupu a kam za námi táta jezdil,“ přemítá s tím, že by ráda promluvila o posledních letech svého táty.

VIDEO: Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video
Video se připravuje ...

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

Přece jen jejich vztah v nich poznamenaly také její eskapády a závislost na alkoholu. „Nebyla jsem dobrou dcerou, vím, že jsem mu dělala starosti. Ale on neměl jen trable se mnou…“ vysvětluje Gottová, která navíc už v minulých dnech přijala nabídku na účast v dalším dokumentu o svém tátovi. Ten připravuje německá televize MDR.

V českém snímku Karel režisérky Olgy Malířové Špátové (36) se ale nakonec přímo neobjevuje, jelikož nesouhlasila s použitím záběrů z doby, kdy na tom sama nebyla nejlépe.

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu Karel Gott Agency

Fotogalerie
121 fotografií