I když váží sotva 50 kilo i s postelí, tak si na svá bedra nakládá hodně těžké věci. Už jen silikonová prsa číslo 8 nebo objemné příčesy na hlavě její hmotnost navýšily. Ale Gabriel Jiráčková razí heslo - pro krásu a výjimečnost se musí trpět, a tak opět vyrazila na kliniku pro další vylepšené novinky. 

„Potřebovala jsem podstoupit reoperaci prsou, při první operaci nebylo naplněno mé očekávání, představovala jsem si krásná, kulatá, skoro až geometrická prsa. Vzhledem k mé vlastní elasticitě kůže a umístění implantátu místo pod sval pod žlázu došlo k obrovskému poklesu a stal se pravý opak toho, co jsem chtěla. Věřím, že se nám to povedlo napravit,“ svěřila se Expres.cz Gabriel, která má nyní prsa zhruba o dvě a půl čísla větší. Takže její subtilní hrudník zdobí "koule" číslo 10! 

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Zákrok podstoupila na klinice v Bratislavě a nebyl jediný. Ještě si nechala dopíchnout své rty. „V tento den jsme s panem doktorem Štefánikem decentně dotunili rty mou nejoblíbenější metodou “Russian lips”, abych po několika měsících od poslední návštěvy opět získala 100% tvar," okomentovala snímky, na kterých jí lékař opichuje rty. Pro některé její fanynky to nebyl úplně hezký pohled, což daly najevo, ale česká Barbie si za vším, co se děje s jejím tělem, stojí.

„Své tělo beru jako umělecké dílo, které nerekonstruuji, ale pouze zdokonaluji dle svého ideálu a možností, které dnešní doba nabízí. V rámci bezpečí, hranic a ve stejné míře, jako dnes miliony jiných žen a dívek, které mají taktéž upravené rty a prsa," tvrdí vnadná modelka. 

VIDEO: Karlovy Vary 2018 "ukradla" silikonová Barbie! Její ňadra zastínila hvězdy showbyznysu!

Video
Video se připravuje ...

Karlovy Vary 2018 "ukradla" silikonová Barbie! Její ňadra zastínila hvězdy showbyznysu! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií