Kateřina Kaira Hrachovcová je bez přehánění renesanční ženou. Je totiž nejenom talentovanou herečkou, jíž nedělají problém dramatické ani komediální role, ale také bývalou zdravotní sestrou na veterině a v poslední době také malířkou a ilustrátorkou, osobnostní koučkou či fitnesskou, co s gustem předvádí na internetu svou vyrýsovanou postavičku zcela popírající fakt, že jí pomalu, ale jistě táhne na padesát. Jak se ale zdá, kdyby se dala na dráhu kadeřnice, také by neskončila na dlažbě!

Herečka, která se pyšní dlouhou blond hřívou, se totiž s gustem pouští do různých zajímavých pokusů se svými vlasy - a co víc, vždycky jí to sluší. Ať už má dlouhé kadeře, krátké, svěží mikádo, je brunetou, blondýnou, anebo si třeba nechá naplést dlouhé černé copánky, díky nimž vypadala trochu jako mytická Medúza. Nyní se rozhodla využít státem nařízeného „volna“ od všech uměleckých aktivit k něčemu neméně kreativnímu… „Myslím, že dnes bylo dokonalé úterý. Co jste dnes dělali vy? Já střihla ofinu,“ svěřila se na sociální síti a samozřejmě přidala fotku jako důkaz.

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

„Sluší ti to moc,“ psali jí s obdivem její fanoušci, příznivci a přátelé, podle nichž je Kaiřina ofinka „šmrncovní a sexy“. Svým lajkem ji ohodnotili i kolegové z umělecké branže, například herec Jiří Ployhar (44) či zpěvačka Ivana Korolová (32), která je teď aktuálně na mateřské dovolené, jelikož se v polovině června stala poprvé ve svém životě maminkou.

Hrachovcová své vlastní děti sice nemá, sama ovšem není - věrným parťákem jí je pejsek jménem Punťa. „Miluju ho, co si budem povídat,“ svěřila se nedávno u pejskovy fotky Kaira, která má v osobním životě na partnery spíše smůlu - manželství s veterinářem Janem Herčíkem skončilo v roce 2018 rozvodem a od té doby je oficiálně single…

VIDEO: Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Musíte se podívat na Špindl 2!

Video
Video se připravuje ...

Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Musíte do kina na Špindl 2! Bohemia Motion Pictures

Fotogalerie
107 fotografií