Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Co dělají v nouzovém stavu? Kleopatra prodává cukroví, sexbomba je recepční! A nechybí hrobník

/
  • Jak se živí umělci v nouzovém stavu?
    21. října 2020 ● 07:40

    Ten dělá to a ten zase tohle... To by si mohli prozpěvovat herci a zpěváci, kdyby to neměli zakázané kvůli covidu! A tak si shánějí náhradní obživu.

  • 1.

    Martin Sitta (51): Dělník

     

    Od března přišel o 90 divadelních představení. Hraje sice v seriálu Slunečná veterináře, ale zrušenými vystoupeními přišel o nemalou částku do rodinného rozpočtu. A jelikož má zdravé ruce, rozhodl se vypomáhat na stavbách jako dělník! „Nebudu sedět doma a brečet, spousta lidí takhle normálně pracuje,“ řekl herec v pořadu Showtime.

    Martin Sitta
    Autor: Blesk

  • 2.

    Kamila Nývltová (31): Cukrářka

     

    Muzikálová Kleopatra vytváří nádherné dorty pro své známé a přátele. Bez práce je už půl roku a rozhodla se rozšířit své portfolio sladkých výrobků. Na zakázku peče vánoční cukroví! „Proč tuhle situaci nevyužít, stejně budu doma a u pečení si můžu zazpívat. Takže jsem to nabídla a až jsem se zalekla, že to možná budu muset stopnout, protože mám docela hodně objednávek,“ uvedla v primáckém pořadu Showtime.

    Kamila Nývltová
    Autor: Blesk

  • 3.

    Karel Zima (48): Pošťák

     

    Už na jaře si zařídil všechny potřebné papíry, aby mohl rozvážet balíky po Praze. „První den, co jsem měl mít rozvoz, jsem upadl na skútru a udělal jsem si docela velký výron kotníků,“ přiznal herec, že se nakonec do práce nezapojil. „Kdyby se ale vypla i všechna natáčení, tak naskočím s vyplněnýma papírama na poštu,“ nevyvrátil tuto variantu. Takže je možné, že vám Karel doveze třeba vánoční balík.

    Herec Karel Zima
    Autor: CNC_Tonda Tran

  • 4.

    Bára Mottlová (34): Recepční

     

     Sexbomba rozhodně není žádná panenka Barbie a už na jaře všem předvedla, že se nestydí usednout třeba za pokladnu. „Nenechám se od nikoho vyživovat, a když mám zdravý nohy a ruce, nebudu si ani půjčovat, abych mohla doma válet šunky,“ prohlásila tehdy Bára. Teď bude vypomáhat na recepci v kadeřnictví.

    Barbora Mottlová
    Autor: profimedia

  • 5.

    Tomáš Novotný (35): Hrobník

     

    Herec si našel velmi netradiční práci – udělal si rekvalifikační kurz na hrobníka. „Každé město musí mít správce hřbitova,“ řekl pro novinky.cz. Vzhledem k tomu, že se přestěhoval do malého města, kde by i rád zůstal, »hrobařinu využije«.

    Kromě kopání hrobů musel při testech předvést i své teoretické znalosti. „Já vím, že je to možná pro někoho zvláštní, ale já se tomu nebráním. Je to práce jako každá jiná,“ uzavřel herec.

    Tomáš Novotný v seriálu Drazí sousedé
    Autor: reprofoto TV Nova

    VIDEO: Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    54 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy