Sedmý díl Tváře byl mimořádný v mnoha směrech. Mimo jiné i tím, že na úvodní rozhovor do studia s moderátorem Vladimírem Polívkou (31), který předchází samotným vystoupením, doprovodili všech sedm soutěžících (chyběla Erika Stárková kvůli kolapsu po nákaze koronavirem) jejich nejbližší. Jordan Haj tak měl po svém boku životní partnerku a moderátorku Emmu Smetanu (32), s níž má tříletou dceru Lennon.

„To působení vnímám tak, že ho už přes sedm týdnů upřímně obdivuju a fandím hodně, ale život s ním je nesnesitelnej, ale to se dalo čekat,“ přiznala Emma, která celkem nedávno vyvolala na veřejnosti pozdvižení svojí takřka romantickou chvilkou s hercem Josefem Trojanem (19) po premiéře filmu Šarlatán.

VIDEO: Jordan Haj paroduje Okamuru

Video
Video se připravuje ...

Jordan Haj paroduje Okamuru Facebook, Jordan Haj

Samotné vystoupení Jordana Haje, který se na pódiu převtělil gesty, pohyby i hlasem do Amy Winehouse a navíc byl jeho výkon o to autentičtější díky dokonalé práci maskérů, pak porotu v dobrém smyslu doslova ochromilo. Zprvu se zmohla jen na potlesk ve stoje, nakonec ale přešla k hodnocení, jakého se Jordanovi dosud v Tváři nedostalo.

„Jordy, já když jsem tě viděl, tak mi bylo trochu úzko, protože ty fakt vypadáš jako ta Amy. A ten nakřáplej hlas, co měla, tam máš, takže jsi adept na osm bodů,“ řekl hostující porotce Mirai Navrátil (28), frontman kapely Mirai.

„Ty jseš, a myslím to v tom nejlepším slova smyslu, výchutná lodyha, křupavej salátek, ten byl i v tom hlase. Nebyl jsi fantastickej, byl jsi jako z jinýho světa. Ty jsi byl vědecko-fantastickej. Strašně dobrý!“ pochválil výkon Jordana Haje alias Amy Winehouse porotce Aleš Háma (47).

Od poroty pak Jordan získal krásných 31 bodů a byl ve vedoucí pozici. Po hodnocení samotných účinkujících se skóre změnilo a o první příčku se dělil s Albertem Černým (31), který v ten večer zazářil jako Justin Bieber s písní Yummy. Nakonec však rozhodlo původní hodnocení poroty a vítězem se stal vůbec poprvé Jordan, který shodou náhod slavil ten den i narozeniny.

„Je to skvělej dárek k narozeninám, díky. Dělal jsem číslo člověka, kterej tragicky zahynul a za sebou zanechal své blízké. Ale ten důvod je jinej, já jsem něco podobného zažil, tak jsem si vybral poradnu Vigvam, která pomáhá lidem, kteří ztratili někoho blízkýho, aby se s tím dokázali vypořádat a jít dál,“ dodal ke své výhře a šeku padesáti tisíc korun se vzpomínkou na svého otce i na tragickou smrt ztvárněné zesnulé zpěvačky, která v roce 2011 zemřela v důsledku předávkování alkoholem.

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake! TV Nova

Fotogalerie
61 fotografií