Eva Burešová je i se synem Nathanielem (3) v karanténě a poctivě se léčí. Natáčení Slunečné i Tváře se musí bohužel posunout, protože zdraví je na prvním místě. A protože má o ni mnoho fanoušků strach, rozhodla se je průběžně dopodrobna informovat o svém zdravotním stavu. „Cítím se zatím tak, že jsem nachlazená. Bolí mě hlava, piju čajík. Zatím den první dobrý,“ uklidnila v pátek všechny na instagramu Eva.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

„Covid pozitivní den dva - zatím jsem stále stejná, pořád mám průběh, jako když jste lehce nachlazení, čich mám, chuť mám, tak si říkám, jestli je to covid, jestli se tam nemohl někdo splést a není to jen nachlazení nebo chřipka,“ zpochybnila tak trochu herečka svůj pozitivní test. Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Ti se jí nejspíš snažili připomenout, že je koronavirus zrádný v tom, že se příznaky mohou teprve objevovat a zhoršovat.

„Vím, že každej má průběh jinej, že ztráta čichu může přijít později, to všechno vím a nedovoluju si to zlehčovat, nejsem lékař. Tuším, že to může být ještě horší a že to možná ještě přijde,“ reagovala Burešová s pokorou, i když nutno uznat, že i v karanténě a nenalíčené v županu jí to vcelku sluší. „Odmalička vždycky, když jsem měla chřipku, tak jsem měla velmi těžkej průběh - čtyřicítky, halucinace, zvracení, takže čekám, jestli to přijde,“ dodala Eva s tím, že bude o sobě dávat vědět i nadále. „Ozvu se vám zítra, jaký bude den třetí,“ slíbila vystrašeným fanouškům Eva Burešová, která je krátce po Erice Stárkové (36) už druhou účinkující Tváře s potvrzenou nákazou koronavirem.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií